Ελένη Χατζίδου: «Όταν σκοτώθηκε ο Παντελίδης πήγα και τραγούδησα, άκουσα πάρα πολλά! Η ψυχούλα μου το ξέρει αν...»

Η εξομολόγησή της με αφορμή τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν λίγες μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη 

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Χατζίδου: «Όταν σκοτώθηκε ο Παντελίδης πήγα και τραγούδησα, άκουσα πάρα πολλά! Η ψυχούλα μου το ξέρει αν...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» και τον Ισίδωρο Φικάρη μίλησε το πρωί του Σαββάτου 11/3 η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και για τους καλλιτέχνες που επέλεξαν να τραγουδήσουν εν μέσω πένθους λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Βέρτης (δείτε εδώ την απάντησή του).

Φυσικά, οι αντιδράσεις ήταν πολλές, μιας και αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν πως όλα τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης θα έπρεπε να παραμείνουν κλειστά ως την ελάχιστη ένδειξη πένθους και σεβασμού σε όλες εκείνες τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους.

Αρχικά, λοιπόν, η Ελένη Χατζίδου είπε για το τηλεοπτικό της μέλλον ανέφερε: «Θεωρώ ότι όλα είναι θετικά, αλλά αν κάτι δεν πάει καλά θα σκέφτομαι ότι έκανα ό,τι μπορούσα. Από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Εμείς θα είμαστε χαρούμενοι έτσι κι αλλιώς. Ελπίζω να μείνουμε όπως είμαστε και του χρόνου, αλλά δεν είμαι εγώ που θα κρίνω».

Η αναφορά της Ελένης Χατζίδου στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν λίγες μέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

«Αν μου έλεγαν την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση να τραγουδήσω, θα τους έλεγα ότι εγώ δεν μπορώ να δουλέψω. Με τι ψυχολογία να πας να τραγουδήσεις; Από την άλλη ο καθένας διαχειρίζεται το πένθος του διαφορετικά. Εγώ για παράδειγμα όταν σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, το πρώτο Σάββατο που μου είπαν να πάω να τραγουδήσω, προσπάθησα να το αλλάξω. Παρακάλεσα αλλά πήγα τελικά τραγούδησα.

Άκουσα πάρα πολλά για αυτό για το ότι δούλεψα μια τέτοια μέρα. Η ψυχούλα μου το ξέρει. Μην κρίνουμε, μη γινόμαστε δικαστές, γιατί πάλι χάνουμε την ουσία. Η Πάολα επέλεξε να δουλέψει, είναι μια καλλιτέχνιδα που ξέρουμε ότι βοηθάει τον κόσμο. Είναι τέτοιος άνθρωπος» πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.