«Προτιμώ να...» - Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Βέρτη μετά τα σχόλια που δέχτηκε για τα Τέμπη

Με αφορμή την απόφαση να τραγουδήσει παρά το εθνικό πένθος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Προτιμώ να...» - Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Βέρτη μετά τα σχόλια που δέχτηκε για τα Τέμπη

Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που παρά το εθνικό πένθος και το δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε την ζωή 57 νέων ανθρώπων, επέλεξαν να ανέβουν κανονικά στην πίστα το περασμένο Σάββατο 4/3 και να τραγουδήσουν.

Φυσικά, οι αντιδράσεις ήταν πολλές, μιας και αρκετοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν πως όλα τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης θα έπρεπε να παραμείνουν κλειστά ως την ελάχιστη ένδειξη πένθους και σεβασμού σε όλες εκείνες τις οικογένειες που έχασαν δικούς τους ανθρώπους.

Ανάμεσα λοιπόν στους καλλιτέχνες εκείνους που τραγούδησαν κανονικά ήταν ο Νίκος Βέρτης (δείτε εδώ την ανακοίνωσή του) και το πρωί του Σαββάτου 11/3 η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και η Κωνσταντίνα Μαύρου τον συνάντησαν στο αεροδρόμιο.

Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Βέρτη μετά τα σχόλια που δέχτηκε επειδή τραγούδησε εν μέσω πένθους για τα Τέμπη

Ωστόσο, ο γνωστός τραγουδιστής απέφυγε να τοποθετηθεί για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε.

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω να σχολιάσω κάποιον άλλον άνθρωπο, προτιμώ να σχολιάζω τον εαυτό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βέρτης.

Τα πρόσωπα που διασκέδασαν στον Νίκο Βέρτη το Σάββατο 4/3

Σε ό,τι αφορά το Σάββατο 4/3 είδαμε να δiίστανται οι απόψεις σχετικά με το αν θα έπρεπε να λειτουργήσουν τα μπουζούκια μιας και το πένθος από την Τραγωδία στα Τέμπη ήταν ακόμα πολύ φρέσκο.

Για το λόγο λοιπόν αυτό, τα περισσότερα μαγαζιά έμειναν κλειστά με την Πάολα και τον Νίκο Βέρτη να αποφασίζουν να κάνουν την εξαίρεση, καθώς έκριναν πως δεν έπρεπε να μείνουν χωρίς δουλειά τόσοι εργαζόμενοι, δωρίζοντας τα έσοδά τους σε θύματα της υπόθεσης (δείτε εδώ το ξέσπασμα της Καινούργιου για το άνοιγμα των μπουζουκιών).

Το Yton λοιπόν, που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης ήταν κατάμεστο και το Σάββατο 4/3 με πλήθος κόσμου να αποθεώνει τον αγαπημένο του τραγουδιστή. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και μάλιστα εντόπισε τον Νικηφόρο κατά την είσοδό του στο μαγαζί.

Εκεί ήταν και τα γνωστά μοντέλα από το GNTM με την παρέα των Εμμανουέλα Μάινα, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Μαρίνα Γρηγορίου μαζί με το σύζυγό της Γιώργο Κελίδη να διασκεδάζουν, χορεύοντας τις επιτυχίες του Βέρτη.

Νικηφόρος - Yton

Βέρτης - Μοντέλα από GNTM

Μαρίνα Γρηγορίου - σύντροφος