Πάρθηκε η απόφαση - Τέλος από την τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς

Αντί να το ανακοινώσει ο ΣΚΑΙ, το ανακοίνωσε ο ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Τους τελευταίους μήνες πολλά είναι αυτά που ακούγονται για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στο ΣΚΑΙ με την εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι, με τον ίδιο ακόμα να μην έχει δώσει μια σαφή και ξεκάθαρη απάντηση, μιας και πρέπει να γίνουν οι σχετικές συζητήσεις -δείτε εδώ βέβαια την σπόντα που πέταξε μέσα από την εκπομπή του πριν μερικές μέρες.

Η απόφαση του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό του μέλλον

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 11/3, ο Νίκος Μουτσινάς θα μείνει εκτός από τους τηλεοπτικούς δέκτες, καθώς μετά από μρικές συζητήσεις που φαίνεται πως έκανε με το κανάλι του Φαλήρου, αποφάσισε να μη συνεχίσει με κανένα πρότζεκτ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, το πρώτο και το μοναδικό πράγμα που ζήτησε είναι να αξιοποιηθούν οι συνάδελφοι του σε άλλες εκπομπές, να δουν τη δουλειά τους και να αξιολογηθούν αντίστοιχα.

Τι έχει δηλώσει η Ματίνα Νικολάου για το τηλεοπτικό της μέλλον και τη συνεργασία της με τον Μουτσινά

«Επιτέλους ξεκινάει και πάλι το J2US, θα γίνει χαμός. Έχω ακούσει κάποια ονόματα, αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί. Όχι, εγώ δεν ανανέωσα. Η Βάνια μπορεί να λέει ότι θέλει, η Ματίνα είναι το θέμα τι κάνει. Δεν ξέρω τι θα κάνω, εξαρτάται και από τι θα κάνει ο Νίκος. Είναι μια περίοδος που τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε σειρά, οπότε κι εγώ αναμένω για να δω πώς θα εξελιχθεί το μέλλον μου.

Δεν θα πήγαινα σε πάνελ, δεν μου ταιριάζει, δεν είμαι παρουσιάστρια. Μου αρέσει να κάνω τηλεόραση, αλλά με την ιδιότητα του ηθοποιού. Έχω πάρα πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο κριτήριο του Νίκου», είπε η Ματίνα Νικολάου.