Τα νούμερα: «Έπος απλά» - Συγκινήθηκαν οι χρήστες του twitter με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Μετά τη σύμπραξη με το Μουσικό Κουτί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα νούμερα: «Έπος απλά» - Συγκινήθηκαν οι χρήστες του twitter με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Άλλο ένα επεισόδιο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10/3 για τη σειρά Τα νούμερα, στην οποία είδαμε να ενσωματώνονται μέλη από τη εκπομπή της ΕΡΤ, Μουσικό Κουτί με το κοινό να αποθεώνει το τελευταίο επεισόδιο για φέτος.

Πιο αναλυτικά, είδαμε, πως ο Νίκος Πορτοκάλογλου κάλεσε τον Φοίβο στο «Μουσικό Κουτί». Ο Φοίβος ήταν σε μια μελαγχολική φάση από τότε που η Δανάη κι ο Θανάσης έφυγαν για Μεξικό και προσπαθεί να πείσει κάποιους από τη «Μάντρα» να πάνε μαζί του. Κανείς δεν ήθελε για τους δικούς του λόγους κι έτσι πήγε μόνος του. Εν τω μεταξύ, περίεργες εκλείψεις και βροχές μετεωριτών έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της Αθήνας, κάτι που δεν κάνει τη διάθεση του καλύτερη.

Όταν υποδέχτηκαν το Φοίβο ο Νίκος, η Ρένα και οι «Μουσικοί του Kουτιού» του είχαν ευχάριστες εκπλήξεις. Όλα τα «Νούμερα» ήταν εκεί, ακόμη κι ο Θανάσης με τη Δανάη εκτάκτως από το Μεξικό. Και ενώ ο Παντελής δοκίμασε τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του.

Μετά από το τρομερό λοιπόν αυτό αποτέλεσμα επί της οθόνης, τα σχόλια στο twitter ήταν πολλά και απολαυστικά με το κοινό να αποχαιρετά τα νούμερα με έναν ιδιαίτερο τρόπο (αντίστοιχος πανικός είχε γίνει και με το τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς).

Το twitter αποχαιρέτησε το Μουσικό κουτί

Η αποκάλυψη του Νίκου Πορτοκάλογλου για το "Μουσικό Κουτί" και την διακοπή του

«Λοιπόν, φίλες και φίλοι, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα:

1) Το Μουσικό Κουτί δεν σταματάει τώρα αλλά στο τέλος της τρίτης σεζόν δηλ τον Ιούνιο.

2) Το Μουσικό Κουτί δεν «κόβεται» από την ΕΡΤ, αντίθετα η ΕΡΤ προσπαθεί φιλότιμα να βρει τρόπο να συνεχιστεί.

3) Η σχέση μου με την ΕΡΤ ήταν και είναι άψογη όπως και η σχέση με τους εξαιρετικούς μου συνεργάτες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην εκπομπή.

4) Η απόφαση μου για το τέλος της εκπομπής έχει παρθεί από το περασμένο καλοκαίρι γιατί απλούστατα αισθάνομαι πως με την τρίτη σεζόν ολοκληρώνεται αυτός ο απίστευτα δημιουργικός (και εξαντλητικός) κύκλος και θέλω πάση θυσία να αποφύγω την ανακύκλωση.

Τα τραγούδια είναι καλό να τελειώνουν πριν τα βαρεθείς και το Μουσικό Κουτί είναι το πιο μεγάλο και πιο ομαδικό τραγούδι που έχω γράψει μέχρι τώρα. Του αξίζει λοιπόν να κάνει φινάλε στην κορύφωση του!
Υ.Γ. Τι να πω για τα θερμά σας λόγια και για όλη αυτή την αγάπη; Ευχαριστώ από καρδιάς και ανταποδίδω!»