J2US: «Απόψε θα είναι...» - Με σκυμμένο βλέμμα και αμηχανία η έναρξη του Κοκλώνη μετά την Τραγωδία στα Τέμπη

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή και των κριτών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Απόψε θα είναι...» - Με σκυμμένο βλέμμα και αμηχανία η έναρξη του Κοκλώνη μετά την Τραγωδία στα Τέμπη

Η Τραγωδία στα Τέμπη άλλαξε όλο το τηλεοπτικό πεδίο με τα κανάλια να δίνουν χώρο στην ενημέρωση και στα σχετικά ρεπορτάζ, χωρίς παράλληλα να υπάρχει καμία διάθεση από τη μεριά των shows και των ψυχαγωγικών εκπομπών να διασκεδάσουν τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο 4/3 το J2US με το Νίκο Κοκλώνη δε βγήκε στον αέρα, με τον παρουσιαστή να σέβεται το εθνικό πένθος, ωστόσο το Σάββατο 11/3 η εκπομπή προβλήθηκε κανονικά σε live αναμετάδοση.

Η έναρξη λοιπόν ήταν πολύ διαφορετική με τον Κοκλώνη να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις με πολύ ήπιο και σκεπτικό ύφος, δίνοντας γρήγορα το λόγο στην κριτική επιτροπή (δείτε εδώ την ανάρτηση της Γαρμπή για το τραγικό συμβάν).

Η διαφορετική έναρξη του J2US μετά την Τραγωδία στα Τέμπη

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Το J2US είναι εδώ στο καθιερωμένο του ραντεβού, βράδυ Σαββάτου, στον Alpha. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο. Και εμείς, όπως και εσείς, είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία. Επικρατεί η θλίψη και ο πόνος. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων αν και όλα αυτά που λέω είναι λίγα και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας και εμείς στο εθνικό πένθος, απείχαμε. Σήμερα όμως επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά για όλους εσάς. Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στην αγωνιστική μας διαδικασία και κάπως έτσι θέλω να καλωσορίσω τους κριτές μου. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μου κριτές», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την Τραγωδία

«Διανύοντας ημέρες πόνου και εθνικού πένθους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τόσο άδικα και τόσο σκληρά τις ζωές συνανθρώπων μας, ανάμεσά τους τόσα νέα παιδιά που ξεκινούσαν με όνειρα τη ζωή τους, αποφασίσαμε πως αυτό το Σαββατόβραδο δεν θα το περάσουμε μαζί με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει» αναφέρει αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Αυτές τις στιγμές βαθιάς οδύνης μετά την ανείπωτη τραγωδία που μας έχει όλους συγκλονίσει, αποφασίσαμε το πάρτι μας στο J2US να “σιγήσει”, τιμώντας όσους δεν βρίσκονται πια κοντά μας».

Και καταλήγει ο Νίκος Κοκλώνης: « Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους, η σκέψη μου είναι μαζί τους».

Η ανακοίνωση του Νικου Κοκλώνη για το Just