«Η στεναχώρια μας δε θα κρατήσει μόνο 2,3 μέρες...» - Το όλο νόημα βίντεο των Γαρμπή & Σχοινά για την τραγωδία στα Τέμπη

Με θλιμμένο ύφος και οι δύο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από την Τετάρτη 1/3 επικρατεί η απόλυτη θλίψη και ένα τεράστιο πένθος μετά την τραγωδία, που συνέβη στα Τέμπη με τους νεκρούς από το δυστύχημα να ξεπερνούν τους 50 με αρκετά άτομα να παραμένουν στο νοσοκομείο παλεύοντας με τα τραύματά τους.

Έτσι λοιπόν και οι αναρτήσεις, που βλέπουμε να επικρατούν στα social media είναι όλες θλιβερές με τα δημόσια πρόσωπα της χώρας να εκφράζουν - ο καθένας με τον τρόπο του - τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων.

Μετά λοιπόν το συγκινητικό βίντεο της Αθηνάς Οικονομάκου (δείτε το εδώ), την Κυριακή 5/3 μια εξίσου συναισθηματικά φορτισμένη και παράλληλα οργισμένη ανάρτηση έκαναν στo instagram ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή.

Η συγκινητική ανάρτηση του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή για τα θύματα από την Τραγωδία των Τεμπών

«Στέλνουμε όλη μας την αγάπη και προσευχόμαστε γι΄ αυτούς τους γονείς. Κουράγιο», είπαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς.

Το ξέσπασμα της Γαρμπή σχετικά με το κομμάτι της απιστίας

Η Καίτη Γαρμπή σε μια σπάνια εφ'όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, μίλησε για όλους και για όλα. Η ίδια αναφέρθηκε στην οικογένεια της και το γιο της Δημήτρη, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα των γονιών του στη μουσική και είναι από τους πιο επιτυχημένους νέους τραγουδιστές. Οι δικοί του τον στηρίζουν όσο περισσότερο μπορούν και μαζί τους έχουν πραγματοποιήσει πολλές περιοδείες και συναυλίες.

Μεταξύ άλλων, η Καίτη Γαρμπή, μίλησε και για το μυστικό στο γάμο της με τον Διονύση Σχοινά, που τους κρατά όλα αυτά τα χρόνια μαζί και ερωτευμένους.

«Είμαι 25 χρόνια με τον Διονύση και εκτιμάμε την προσωπική ελευθερία», εξομολογήθηκε έπειτα από ερώτηση που της έγινε για τα πολλά διαζύγια στην ελληνική showbiz και συνέχισε «Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει δικαίωμα ποτέ αλλά κανείς δεν ξέρεις και κανείς δεν θέλει να μάθει»

Όσον αφορά την απιστία και αν την συγχωρούσε, απάντησε: «Δεν θα έχανα έναν πολύτιμο άνθρωπο της ζωής μου για ένα ατόπημα»

«Με έχουν φλερτάρει πάρα πολλές φορές. Αν είναι δια ζώσης θα απαντήσω έξυπνα. Αν με προσβάλλει θα βγάλω νύχια», είχε πει στη συνέχεια.