Σημαντική εξέλιξη με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου - Τι συνέβη

Πότε επιστρέφει στην Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε τις δύο τελευταίες εβδομάδες ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος ήταν νοσηλευόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», έπειτα από έντονη δύσπνοια.

Εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο γνωστός παρουσιαστής είναι πλέον καλά και μάλιστα το απόγευμα της Παρασκευής 10/3 πήρε εξιτήριο και πλέον αναρρώνει στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του αλλά και αγαπημένα του πρόσωπα.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο λόγος που δεν πήρε νωρίτερα εξιτήριο είναι ότι ανέβηκαν κάποιες τιμές του διοξειδίου στο αίμα, κάτι που οι γιατροί δεν θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν από το σπίτι. Έτσι το ιατρικό προσωπικό αποφάσισε για λίγες ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα επιστρέψει στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» αύριο, Δευτέρα 13/3 (δείτε εδώ την ερωτική εξομολόγηση της συντρόφου του, όσο εκείνος νοσηλευόταν).

Η παρέμβαση που έκανε στην Super Κατερίνα μέσα από το νοσοκομείο

Την Παρασκευή 10/3 τον είδαμε να γίνεται έξαλλος, όσο παρακολουθούσε την εκπομπή από το νοσοκομείο.

Έτσι λοιπόν, ο Μικρούτσικος βγήκε μέσα τηλεφωνικής κλήσης στον αέρα και φανερά εκνευρισμένος σχολίασε την υπόθεση των Τεμπών και ειδικότερα την πολύ αιχμηρή δήλωση, που έκανε ο Αμβρόσιος. «Ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε το συλλογικό μας πένθος, τη θλίψη, το ότι χάθηκαν παιδάκια, τον πόνο των οικογενειών...και βγαίνει και δίνει τις δικές του ερμηνείες...», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.