Ιωάννα Μαλέσκου: Επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Κωνσταντίνα Δανιά - Η αποκάλυψη για το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

«Θα γίνει σε στενό κύκλο και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Μαλέσκου: Επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Κωνσταντίνα Δανιά - Η αποκάλυψη για το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την Κωνσταντίνα Μαύρου μίλησε το βράδυ του Σαββάτου 11/3 η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική, μιας και επιβεβαίωσε τον πολιτικό της γάμο με τον σύντροφό και πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο Δανιά (δείτε εδώ την αναγγελία).

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, δεν δίστασε να αναφερθεί και στο όνομα που σκέφτονται να δώσουν στην κόρη τους. Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον, η Ιωάννα ξεκαθάρισε πως δεν είναι ακόμα έτοιμη να επιστρέψει με κάποια εκπομπή.

Οι αποκαλύψεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τον γάμο και την κόρη της

«Είμαι πολύ ήρεμη, ,μετράω αντίστροφα κι έχω φτάσει στην τελική ευθεία! Με το καλό να έρθει το μωράκι.

Δεν κρύβω πότε θα παντρευτώ αλλά γενικά είμαι πολύ διακριτική στην προσωπική μου ζωή και επειδή είναι και μια ιδιάζουσα συνθήκη και λόγω του μωρού, δεν είναι κάτι που θα ήθελα να επικοινωνήσω για αυτό το κράτησα πιο ήπιο και ήσυχο. Θα δρομολογηθεί άμεσα. Είναι κάτι που θα γίνει για εμάς, σε πολύ στενό κύκλο και όταν με το καλό γεννηθεί το μωράκι θα έρθει και ο θρησκευτικός. Ο γάμος τώρα θα είναι πολιτικός.

Η εγκυμοσύνη κυλάει καλά, εντάξει με ό,τι συνεπάγεται μια εγκυμοσύνη προφανώς αλλά προσπαθώ να είμαι όσο πιο ήρεμη γίνεται για να είναι καλά όλο το σύστημα.

Δεν είναι ακόμη όλα έτοιμα για το παιδικό δωμάτιο, αλλά είναι όλα δρομολογημένα και η αλήθεια είναι πως είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο αυτό του παιδικού δωματίου και όλης αυτής της νέας ζωής που ξεκινάει και για το ζευγάρι φυσικά με τον ερχομό του μωρού κι είναι ένας νέος κόσμος.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα όνομα στο μυαλό μας, που είναι πιο συναισθηματικός ο λόγος, αλλά έχω πει πως όταν έρθει με το καλό, να τη δούμε και μετά να αποφασίσουμε πως θα την πούμε.

Δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ το πώς έγινε η πρόταση γάμου γιατί γενικά στη ζωή μας όλα είναι πιο γήινα και ομαλά. Δεν ονειρευόμουν κάτι, θα σου είμαι ειλικρινής, ούτε προτάσεις γάμου! Ονειρευόμουν απλά να έχω μια ωραία οικογένεια και έναν άνθρωπο στο πλευρό μου να με στηρίζει. Και μακάρι να συνεχίσει έτσι να είναι η ζωή μου και αισθάνομαι ευγνώμων για αυτό», είπε η Ιωάννα για τον γάμο της με τον αγαπημένο αλλά και τον ερχομό του παιδιού τους.

Αναφορικά με την τηλεοπτική της επιστροφή, τόνισε: «Δεν είμαι σε φάση να σκεφτώ και να προγραμματίσω πως θα γίνει η τηλεοπτική μου επιστροφή αλλά σίγουρα όμως θέλω να επιστρέψω. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Προτεραιότητα μου όμως τώρα είναι η οικογένειά μου και το μωράκι μας!» τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου.