«Αναμένω πολύ...» - Η απάντηση Αντωνά & Σοϊλέδη για τις δηλώσεις της Σοφιάνας περί εξωδίκου

Τι συμβαίνει μεταξύ της Αβραμάκη και του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αναμένω πολύ...» - Η απάντηση Αντωνά & Σοϊλέδη για τις δηλώσεις της Σοφιάνας περί εξωδίκου

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και της Βίκυς Δέτσικα μίλησαν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά το βράδυ του Σαββάτου 11/3 στα παρασκήνια του J2US. Μάλιστα, το ζευγάρι απάντησε μεταξύ άλλων και για τις χθεσινές δηλώσεις της Σοφιάνας Αβραμάκη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια σχολίασε όσα ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor All Star για τις κοπέλες με τις οποίες έχει έρθει πιο κοντά ο Μάριος Πρίαμος. Μπορεί η παραγωγή του ριάλιτι μπορεί να κάλυψε ένα συγκεκριμένο όνομα για να μην ακουστεί στην μετάδοση του επεισοδίου, όμως από εκείνη τη στιγμή έχουν ξεκινήσει οι φήμες, με πολλούς να υποθέτουν ότι πρόκειται για την Σοφιάννα, με την Μαρία Αντωνά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή μάλιστα να αναζωπυρώνουντα όσα ακούγονται (δείτε εδώ), κάτι που ενόχλησαν αρκετά την πρώτη (δείτε εδώ χαρακτηριστικά όσα είπε).

Η απάντηση Μαρίας Αντωνά & Άρη Σοϊλέδη για τις δηλώσεις της Σοφιάνας περί εξωδίκου

Το ζευγάρι λοιπόν απάντησε:

«Το άκουσα κι εγώ και μου το μεταφέρατε κι εσείς. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο κι ειλικρινά σε μια τέτοια στιγμή, δεν θα ήθελα να δώσω ενέργεια σε τίποτα τέτοιο και πόσο μάλλον για εμένα, που είμαι σε μια πάρα πολύ ευχάριστη διάθεση το τελευταίο χρονικό διάστημα κι αναμένω πολύ ωραία πράγματα στην ζωή μου» δήλωσε η Μαρία Αντωνά.

«Δεν ξέρω κάτι από εσάς το άκουσα. Δεν μου έχει πει κάτι η Μαρία γιατί είμαστε από το πρωί εδώ. Δεν ξέρω κάτι, δεν με έχει ενημερώσει κι ούτε έχω δει κάτι από εσάς το ακούω. Θα ενημερωθώ, μόλις τελειώσει» ανέφερε από την μεριά του ο Άρης Σοϊλέδης.