«Είμαστε παραπάνω από τέσσερα χρόνια μαζί και...» - Η απάντηση του Γιώργου Παπαγεωργίου στις φήμες περί εγκυμοσύνης της Δανάης Μιχαλάκη

«Να γίνουμε ένα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και την δημοσιογράφο, Νίκη Κώτσου παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός (που πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την Δανάη Μιχαλάκη, ενώ απάντησε και στις φήμες που θέλουν την σύντροφό του να περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Η απάντηση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τις φήμες εγκυμοσύνης της Δανάης Μιχαλάκη

Έχει φουντώσει φημολογία ότι η σύζυγος σου Δανάη Μιχαλάκη είναι έγκυος…

Αυτό που θέλω να πω σε σχέση με το συγκεκριμένο είναι ότι κάποιος έγραψε κάτι, το οποίο ήταν ένα κλικ bait. Έχω βαρεθεί την εποχή που είμαστε, γι’ αυτό αποφεύγω να μιλάω εντελώς για τα προσωπικά μου, γιατί ό,τι και να πω μπορεί να γίνει κλικ bait για κάτι άλλο. Ήταν μια είδηση από το πουθενά ακόμα δεν είχε καμία βάση και ο καθένας το χρησιμοποίησε για την στιγμή ενός κλικ. Ούτε τίποτα παραπάνω έχει ειπωθεί, ούτε υπάρχει κάτι…

Ήρθε η Δανάη να μου δώσει συγχαρητήρια στο μέγαρο, μετά από μία παράσταση, και βγήκε φωτογραφία μας από το καμαρίνι και από κάτω έγραψαν «έτοιμοι να γίνουν γονείς». Εντελώς ό,τι να ‘ναι. Δηλαδή δεν είχε καμία βάση αυτό.

Η απάντηση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τις φήμες εγκυμοσύνης της Δανάης Μιχαλάκη 

Σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο παιδί, το αφήνετε έτσι και όπως σας βγει;

Φυσικά! Εννοείται! Μα είμαστε παραπάνω από τέσσερα χρόνια μαζί. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα.

Έχεις ένα όνειρο προσωπικό;

Κάποια στιγμή να νιώσω ότι γινόμαστε χώρα, ότι ανήκω σε μια χώρα που είμαστε όλοι αλληλέγγυοι και όχι αυτό το χάος που είμαστε. Να λειτουργούμε περισσότερο σαν ομάδα και όχι ο καθένας να κοιτάει την πάρτη του. Να γίνουμε ένα κράτος με σοβαρές υποδομές, αυτές που έχουμε ήδη πληρώσει, αλλά δεν έχουμε δει.

Ο άγνωστος γάμος του πριν την Μιχαλάκη

Το μεσημέρι της Κυριακής (18/9) ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, «Γεια σου» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για την προσωπική του ζωή ενώ δεν δίστασε να ανφερθεί και για τον πρώτο/ άγνωστο γάμο του, ο οποίος δεν διήρκησε πολύ.

«Ήταν ένας γάμος λίγο έτσι του ενθουσιασμού, ο οποίος εντάξει όμως δεν κράτησε πολύ. Παρορμητικός. Δεν ξέρω, για τους Κριούς αυτό λένε; Ότι είναι παρορμητικοί; Ε αυτό! Ακολουθώ τη ζωδιακή μου γραμμή», ανέφερε για τον άγνωστο γάμο του.

Και πρόσθεσε για τη Δανάη Μιχαλάκη: «Παρ’ όλα αυτά ήρθε μετά ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου, που είναι η Δανάη και νομίζω ότι από τότε όλη αυτή η ερωτική ορμή, από το δημοτικό μέχρι τώρα, βρήκε κάπου και ακούμπησε σωστά».

Όσο για το εάν υπάρχει ζήλια με τη σύζυγό του, όταν βρίσκεται σε ερωτικές σκηνές του ρόλου του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου απάντησε: «Με τη Δανάη λέμε ευτυχώς που είμαστε και οι δύο ηθοποιοί και καταλαβαίνουμε τι σημαίνει μια ερωτική σκηνή».