Κώστας Παπαδόπουλος: «Εγώ έχω δει μέχρι και χειροδικία» - Οι δύο παίκτες που πλακώθηκαν στο Survivor all star

Σοκαρισμένοι στον αέρα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Παπαδόπουλος: «Εγώ έχω δει μέχρι και χειροδικία» - Οι δύο παίκτες που πλακώθηκαν στο Survivor all star

Καλεσμένος στην εκπομπή Γεια Σου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 12/3 ο Κώστας Παπαδόπουλος λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor all star. Ο πρώην παίκτης μίλησε για όλα και κι για όλα ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου που πλέον έχει «ηρεμήσει» -δείτε εδώ τι είπε πριν μερικές μέρες για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Κώστα Παπαδόπουλου για τον Μάριο Πρίαμο

Μάλιστα, ο ζαχαροπλάστης, αποκάλυψε και ένα περιστατικό που έζησε, αναφέροντας συγκεκριμένα πως είχε δει μέχρι και χειροδικία εις βάρος του Μάριου, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα, ωστόσο ανέφερε πως είναι γυναίκα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, φωτογράφισε την Ελευθερία.

Εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, συνεργάτης της εκπομπής τόνισε πως τέτοιου είδους αποκαλύψεις δεν θα έπρεπε να γίνονται εφόσον δεν έχουν καταγραφεί από τις κάμερες του παιχνιδιού για αυτόν τον λόγο ο Κώστας Παπαδόπουλος θέλησε να δώσει τέλος σε όσα έλεγε.

Έτσι, μίλησε μίλησε για τη γυναίκα του και τα παιδιά του, επισημαίνονται πως εκείνη τον στήριξε όσο κανένας στη δεύτερη προσπάθειά του με το Survivor ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως έχασε περίπου 10 κιλά.

Με πόσα λεφτά επέστρεψε στην Ελλάδα;

Ο ζαχαροπλάστης της Κόκκινης ομάδας από την έναρξη του ριάλιτι βρέθηκε αρκετές φορές στην θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση κι αυτή την φορά ολοφάνερα νικήθηκε από τους συμπαίκτες του που βρίσκονταν απέναντί του (πιο συγκεκριμένα την Μελίνα Μεταξά, τον Γιώργο Κόρομι και την Αφροδίτη Σκαφίδα).

Με βάση το δεδομένο που όλοι γνωρίζουμε, το ότι κάθε παίκτης λαμβάνει αμοιβή 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ο Κώστας Παπαδόπουλος πλέον είναι πλουσιότερος κατά 30.000 ευρώ!