Survivor all star: «To Μαρτίκα τον είχα βάλει στο σπίτι μου...» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Παπαδόπουλος στην κάμερα του Open

Όσα έβλεπε στην καλύβα των κόκκινων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «To Μαρτίκα τον είχα βάλει στο σπίτι μου...» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Παπαδόπουλος στην κάμερα του Open

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το Survivor all star με τον πρώην παίκτη των κόκκινων να βγαίνει συνεχώς στον τάκο, με τον κόσμο να τον στηρίζει τις πρώτες φορές της υποψηφιότητας του, ώσπου εν τέλει έφυγε.

Μέσα από τις πρώτες αναρτήσεις του ζαχαροπλάστη στα social media και τις συνεντεύξεις, που παραχώρησε άφησε να εννοηθεί, πως έχει παράπονα πολλά από την ομάδα των κόκκινων, κάτι που δεν έκρυβε και κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.

Την Πέμπτη 9/3 η κάμερα της εκπομπής ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' ''έπιασε'' τον Παπαδόπουλο και του απέσπασε δηλώσεις με τον ίδιο να κάνει σαφές, πως τόσο ο Μαρτίκας όσο και τα υπόλοιπα παιδιά, δεν του φέρθηκαν ανάλογα για αυτά, που προσέφερε (δείτε εδώ αν ο Παπαδόπουλος θα κινηθεί νομικά κατά του Μαρίκα).

Τα νέα καρφιά του Κώστα Παπαδόπουλου για το Survivor all star

«Δεν κρατάω κακίες, αλλά φέτος είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Έχει πολύ ριάλιτι και είναι πολύ ανθρωποφαγικό, έχει πολλούς καυγάδες. Το βλέπω λιγάκι...εμένα δε με εκφράζει και καλύτερα, που έφυγα. Εγώ αγωνιστικά πρόσφερα νίκες στην ομάδα μου.

Δεν άξιζε να είμαι συνέχεια υποψήφιος, γι αυτό δεν τους χαιρέτησα, θα ήταν υποκριτικό να τους χαιρετήσω και υποκριτικό από αυτούς να με χαιρετήσουν...Toν Μαρτίκα τον είχα βάλει στο σπίτι μου, είχε γνωρίσει τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη για να παραμείνει στο παιχνίδι», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Η πρώτη αποστομωτική ανάρτηση του Παπαδόπουλου μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι

«Ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι εώς τώρα. Ευχαριστώ που με στήριξε για ακόμα μια χρονιά σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι και πάλι στον Άγιο Δομήνικο.

Ευχαριστώ, γιατί το Survivor All Star ήταν ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στη ζωή μου καθώς με δίδαξε πως οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά μου, δεν εξαγοράζονται. Σε αυτές τις δύσκολες και ανθρωποφαγικές συνθήκες που έζησα, κατάφερα να μην χάσω ούτε στιγμή την αξιοπρέπεια μου. Εύχομαι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όσοι με στήριξαν να είναι περήφανοι για εμένα.

Θα μου λείψουν πολύ τα γαλαζοπράσινα νερά, το δάσος με τους φοίνικες και αυτοί οι δύσκολοι αλλά όμορφοι στίβοι μάχης. Αυτό το μαγικό ηλιοβασίλεμα όπου ο ουρανός μοιάζει, κατακόκκινος πια, να παίρνει φωτιά. Εύχομαι σε όλους εσάς να μπορέσετε έστω και για μια μέρα να ζήσετε αυτή την μαγική εμπειρία. Εγώ από την μεριά μου, επιστρέφω χαρούμενος στην οικογένειά μου, εκεί όπου ανήκω», είχε γράψει ο Κώστας Παπαδόπουλος.