Τέμπη: «Ο στόχος είμαστε εμείς οι καλλιτέχνες» - Το αιχμηρό σχόλιο του Οικονομόπουλου μετά την κατακραυγή που δέχτηκε ο χώρος του

«Καλό παράδεισο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η νυχτερινή ζωή στην Αθήνα αλλά και στις υπόλοιπες πόλεις της χώρας βλέπουμε να επανέρχεται σε μία κανονικότητα, καθώς μετά το δυστύχημα στα Τέμπη κηρύχθηκε εθνικό πένθος, με αποτέλεσμα να ανασταλούν αρκετές εμφανίσεις καλλιτεχνών.

Το κέντρο Fantasia, στο οποίο τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος αποφάσισε να μην ανοίξει Παρασκευή και Σάββατο (3/4-3), καθώς η τραγωδία ήταν κάτι ακόμη πολύ φρέσκο, με τους ιθύνοντες να δείχνουν έτσι συμπαράσταση στις οικογένειες θυμάτων και τραυματιών.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή στις πίστες έχει μια μικρή αμηχανία με τον Οικονομόπουλο να κάνει ένα σύντομο, αλλά από καρδιάς σχόλιο το Σάββατο 11/3 πάνω στην σκηνή αναφορικά με τις ζωές, που χάθηκαν τόσο άδικα (δείτε εδώ την ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα και Τσαλίκη για την απόφαση του τραγουδιστή να επιστρέψει στη δουλειά του).

Το μήνυμα του Νίκου Οικονομόπουλου για την Τραγωδία στα Τέμπη

«Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των ανθρώπων που χάθηκαν. Δεν θέλω να χαλάσω τη βραδιά μας απόψε, απλά πρέπει να τοποθετηθώ για δέκα δευτερόλεπτα για να μην πουν μετά… Γιατί πολλές φορές ο στόχος είμαστε εμείς οι καλλιτέχνες σε όλη την Ελλάδα. Δεν προσπαθώ να καλύψω τους συναδέλφους μου, προς Θεού. Τους αγαπώ και τους σέβομαι όλους το ίδιο.

Απλά δυστυχώς στην Ελλάδα, υπάρχει πολλή υποκρισία σε πάρα πολλά πράγματα και μέσα σε αυτούς που υποκρίνονται πρέπει να βάλουμε τους εαυτούς μας, και πάνω απ’ όλα τον δικό μου εαυτό, πριν από εσάς. Αλλά μην πούμε τίποτα άλλο, ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των ανθρώπων.

Καλό παράδεισο να έχουν και εμείς να έχουμε ένα όμορφο βράδυ. Να θυμόμαστε μόνο όμορφες ψυχές. Να αγαπάτε και να αγκαλιάζετε τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί στη ζωή σας. Μόνο αγάπη», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Η στιγμή που ο Οικονομόπουλος λύγισε επί σκηνής

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι γνωστό, πως γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάτω Αχαΐα, μέχρι να έρθει στην Αθήνα και να ξεκινήσει τη λαμπρή καριέρα, που μέχρι σήμερα χαράζει.

Και ενώ λοιπόν, συνάντησε τους φίλους του στη γενέτειρα του, όπως είναι φυσικό καθ' όλη τη βραδιά ήταν συναισθηματικά φορτισμένος, μιας και δεν ξεχνάει τον τόπο του και από που ξεκίνησε. Δύο ήταν μάλιστα οι στιγμές, που το κοινό απαθανάτισε τον Οικονομόπουλο εμφανώς συγκινημένο να δακρύζει επί σκηνής, φέρνοντας στη μνήμη του όλα τα παιδικά και δύσκολα βιώματα, που τον έκαναν αυτόν τον άντρα που είναι σήμερα.

Εκείνος όπως είδαμε και από πλάνα που εξασφάλισε το ''Πρωινό'' του ΑΝΤ1, πήρε τον χρόνο του και αφού μοιράστηκε μαζί με τον κόσμο αυτή την τρυφερή και εντελώς αληθινή πλευρά του, συνέχισε τη ροή του προγράμματος.