«Κάποιοι βρήκαν την αφορμή να...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Κακκαβά μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

«Ένιωσα άσχημα!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κάποιοι βρήκαν την αφορμή να...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Κακκαβά  μετά το δυστύχημα στα Τέμπη

Την Κυριακή 11/3 ήταν καλεσμένοι η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι με το ζευγάρι να κάνει δηλώσεις για την οικογένεια, τα επαγγελματικά τους αλλά και τη θλιβερή επικαιρότητα των ημερών.

Ο λόγος για την Τραγωδία, που έλαβε χώρα στα Τέμπη με 57 άτομα να χάνουν τη ζωή τους τόσο άδικα, με το ζευγάρι να στέκεται με σχόλια σε όλη αυτήν την υπόθεση, που πραγματικά συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η άποψη του Γκουντάρα γίνεται καθημερινά γνωστή μέσα από την παρουσία του στο Super Κατερίνα (δείτε τον εδώ να ξεσπάει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής) ωστόσο της συζύγου δεν είχε ακουστεί και έτσι έγινε γνωστή μέσα από το Χαμογέλα και Πάλι.

Το αιχμηρό σχόλιο της Ναταλί Κάκκαβα για την τραγωδία στα Τέμπη

«Κάποιοι βρήκαν την αφορμή να γίνουν λίγο εθνικοί ήρωες. Εγώ ένιωσα λίγο άσχημα, διότι με ένα τόσο δύσκολο και δυσάρεστο γεγονός, κάποιοι βρήκαν την αφορμή να γίνουν λίγο εθνικοί ήρωες. Είναι πολύ εύκολο να βγεις στην τηλεόραση και να κατηγορείς, που ξέρεις ότι ο κόσμος έχει ανάγκη αυτό το καταγγελτικό. Ο ρόλος της τηλεόρασης θα πρέπει να είναι πιο εξισορροπιστικός και να μην καλλιεργείται ο θυμός», είπε η Ναταλί Κάκκαβα.

Η on air συγκίνηση του Γκουντάρα με την υπόθεση στα Τέμπη

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία της τραγωδίας των Τεμπών! Έγινε ανάσυρση του βαγονιού που υπήρχε η καφετέρια και νέα σοροί εντοπίστηκαν από κάτω (δείτε τι έχει απομείνει από το βαγόνι). Οι εικόνες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, "παγώνουν" το πανελλήνιο και η εκπομπή Super Κατερίνα τις μεταφέρει μιας προς μια.

Από την άλλη ο Γρηγόρης Γκουντάρας "λύγισε" μιλώντας για τα μηνύματα που λαμβάνει από συγγενείς των ανθρώπων που αγνοούνται μετά την σύγκρουση των δυο τρένων στην Κοιλάδα των Τεμπών.

«Μου στείλανε και μένα μηνύματα συγγενείς που λέγανε: “Δεν έχουμε τον άνθρωπό μας, ούτε στους νεκρούς, ούτε στους απανθρακωμένους. Μπορεί να δημοσιεύσετε να μάθουμε πού είναι κι αν είναι κάπου;” Είχαν ελπίδα από ανθρώπους που δεν είμαστε εκεί. Περιμένουν να ακούσουν, να τους γράψουν κάτι», είπε.