«Βρε μάγκες επειδή πραγματικά...» - Σαστισμένος ο Μαυρίδης λίγο μετά το χωρισμό του από την Καθάργια

Σχετικά με όσα βλέπει στην επικαιρότητα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Βρε μάγκες επειδή πραγματικά...» - Σαστισμένος ο Μαυρίδης λίγο μετά το χωρισμό του από την Καθάργια

Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστή μια εξέλιξη για την προσωπική ζωή του Γιώργου Μαυρίδη, ο οποίος είναι γνωστό, πως ήταν παντρεμένος με την Κρίστη Καθάργια με το ζευγάρι να συγκατοικεί μαζί με το παιδί της ψυχολόγου.

Κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις για το χωρισμό τους, ωστόσο οι οικείοι τους αρχίζουν να επιβεβαιώνουν το διαζύγιο τους. Τόσο ο Γιώργος όσο και η Κρίστη είναι ενεργοί στα social media με διαφορετικό περιεχόμενο ο καθένας (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο του χωρισμού).

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα έκανε μεγάλη αίσθηση ένα βίντεο, που δημοσίευσε ο Μαυρίδης στο Tik Tok με τον ίδιο να κάνει ένα ξέσπασμα με όσα βλέπει στην επικαιρότητα, όντας φανερά απορημένος. Προφανώς και η έντασή του οφείλεται στα γεγονότα, που βλέπουμε καθημερινά στη χώρα (αφού σε αυτά αναφέρεται), σε κάθε περίπτωση όμως έχει να διαχειριστεί και τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok

«Βρε μάγκες επειδή πραγματικά έχει μουδιάσει το κεφάλι μου εδώ και μία εβδομάδα με όλα αυτά που γίνονται. Ακόμα δεν έχει κοπάσει αυτό το πράγμα με τις 57 ψυχές που χάσαμε εκεί στα Τέμπη. Τι ακριβώς γίνεται σ’ αυτή τη χώρα ρε μάγκες; Σας παρατηρώ όλους εδώ και 10 μέρες και δεν μιλάω.

Βλέπω να μαλώνουνε δημοσιογράφοι με δημοσιογράφους, πολιτικοί με πολιτικούς, δημοσιογράφοι με δημοσιογράφους, ποιος την έχει μεγαλύτερη; ποιος την έχει μικρότερη; ποιος έφταιγε; αν έφταιγε αυτός; αν έφταιγε ο άλλος;

Σήμερα ακούω έναν αρχιεπίσκοπο να λέει ότι είχαμε αυτούς τους νεκρούς γιατί μας τιμώρησε ο Θεός επειδή κάναμε το τριήμερο του καρναβαλιού και είναι του σατανά. Ένας άλλος πολιτικός της κυβέρνησης είπε στα αγγλικά ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης λειτουργεί κανονικά και δουλεύει.

Ρε μάγκες μήπως έχουμε πεθάνει όλοι και δεν το ξέρουμε; Μήπως είμαστε σε ένα παράλληλο σύμπαν; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά, μήπως βλέπουμε όνειρο; Δεν μπορεί να είναι πραγματικότητα αυτά που συμβαίνουν, εγώ αυτή την αίσθηση. Συγχωρέστε με δεν ξέρω τι να πω αλήθεια Ρε πάτε καλά όλοι; Τι έχει γίνει ρε μ@@@ς; Έχετε και άλλοι αυτή την αίσθηση; Που ζούμε ρε; Νιώθω ότι θα βγω έξω θα δω Ιπτάμενα αυτοκίνητα. Δεν μπορεί να αναλήθεια αυτό που ζούμε», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.