«Ξυπνάω στο σκοτάδι...» - Η αποκάλυψη της Σπυροπούλου για την ψυχολογική της κατάσταση λίγο μετά το ατύχημά της

Τι συνέβη με τη νεαρή μανούλα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον τελευταίο καιρό έζησε το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής της μιας και έγινε για πρώτη φορά μανούλα με την ίδια και τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να επικεντρώνονται στην κορούλα τους.

Ενώ λοιπόν η παρουσιάστρια φρόντιζε το μωρό της και παράλληλα έκανε κινήσεις για να επιστρέψει σιγά σιγά στην παλιά της καθημερινότητα, βρέθηκε στη δύσκολη θέση να έχει ένα ατύχημα (δείτε εδώ τι έπαθε).

Το timing, που η Σπυροπούλου χτύπησε το πόδι της δεν ήταν σίγουρα καλό, καθώς θα έπρεπε να μείνει ακίνητη, ενώ έχει ένα μωρό στο σπίτι. Για όσους λοιπόν αναρωτιούνται, πως τα καταφέρνει, η Σπυροπούλου την Κυριακή 12/3 έκανε ένα βίντεο στο Tik Tok μέσα από το οποίο αποκάλυψε τον τρόπο.

Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά το ατύχημα στο πόδι της

«Πώς τα καταφέρνεις; Πώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου; Θηλάζεις; Και πώς αντέχεις; Θα αντέξεις; Έχεις βοήθεια; Γυμνάζεσαι; Μα πως αφού έκανες καισαρική! Και ένα σωρό ερωτήσεις που κατακλύζουν τις ζωές μας..
Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις. Κάποιες άλλες όμως ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα.

Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά. Θα συνεχίσω.. στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τις τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ και αντίστροφα», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

H ανάρτηση της για την περίοδο της εγκυμοσύνης

«Έτσι απλά ζεις τη ζωή σου, καταφέρνεις να κάνεις πολλά πράγματα, ανεβαίνεις τις πιο ψηλές κορυφές του κόσμου, μέχρι τη στιγμή που μέσα σου γίνεται κάτι. Κάτι που θα ορίσει την ύπαρξή σου. Τότε καταλαβαίνεις πως όλα πριν ήταν ασήμαντα. Η πιο σημαντική εμπειρία ξεκινάει τώρα που ζεις και αναπνέεις μέσα από το παιδί που περιμένεις. Είναι ένα τεράστιο συναίσθημα και δώρο της απόλυτης αγάπης. Να αγαπάς κάτι που ακόμα δεν έχεις γνωρίσει.

Μία υπέροχη φωτογράφιση εγκυμοσύνης μαζί με την μοναδική @konstantinaspyropoulou μου χαρίζει άλλο ένα παγκόσμιο βραβείο #40 world award», είχε γράψει χαρακτηριστικά στο προφίλ της η Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου