«Μου την έπεσε, δεν του έκατσα, αλλά δε με βίασε...» - Στο πλευρό του Φιλιππίδη η Μαρία Ιωαννίδου

«Ο Πέτρος είναι γυναικάς...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μου την έπεσε, δεν του έκατσα, αλλά δε με βίασε...» - Στο πλευρό του Φιλιππίδη η Μαρία Ιωαννίδου

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Καμέα και στην εκπομπή Status του Astra Tv με την ηθοποιό να μιλάει για πολλά και διαφορετικά της ζωής της, αλλά και άλλων ηθοποιών με τους οποίους γνωρίζεται από το χώρο.

Αίσθηση μάλιστα η αναφορά της στο Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος εν τέλει κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού μετά από πολλές δίκες, που έγιναν. Η ηθοποιός λοιπόν, μίλησε για το συνάδελφό της και την άποψη, που έχει για εκείνον με μεγάλη ειλικρίνεια.

Πιο αναλυτικά, η Ιωαννίδου αποκάλυψε, πως ο Φιλιππίδης είχε κάνει ερωτική προσέγγιση και στην ίδια, χαρακτηρίζοντας τον ως ''γυναικά''...(δείτε εδώ την πρώτη εμφάνιση του Φιλιππίδη μετά την απόφαση του δικαστηρίου).

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία και το γεγονός για την κοπέλα, φυσικά, αλίμονο. Δεν αποδείχθηκε ποτέ ότι τη βίασε. Ένα κρεβάτι να δω, να δω τον τρόπο, πως έγινε και τα λοιπά. Δεν αποδείχθηκε αυτό. Αλλά, εντάξει, πιστεύουμε και τη μία και την άλλη εκδοχή. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι τώρα στο σπίτι του και δεν τον άφησαν τυχαία. Δεν αποδείχθηκε. Παιδιά, αυτό να το λάβουμε υπόψιν.

Ο Πέτρος έχει μια αρρωστημένη, νοσηρή αγάπη στις γυναίκες. Είναι γυναικάς. Και μένα μου την έπεσε, να το πω λαϊκά. Δεν του έκατσα, λαϊκό και αυτό, αλλά δεν με βίασε. Πως δεν με βίασε; Δηλαδή κάπου να τα μετρήσουμε και να μην τα ρίχνουμε όλα στον Φιλιππίδη. Όταν σε έναν άνθρωπο που είναι λίγο έως πολύ επιρρεπής, γιατί το έχω δει το θέαμα, του πας με μίνι, κάθεσαι έτσι και φαίνεται το εσώρουχο σου…

Ε, όλοι ήξεραν πάνω κάτω ποιοι είναι αυτοί που την πέφτουν κι αν δεν το γνωρίζεις, το μαθαίνεις κατευθείαν. Δεν το έκανε και κρυφά ο Πέτρος. Ο τρόπος που έγινε όμως όλο αυτό δεν μου άρεσε. Διασύρθηκε το θέατρο και δεν γίνονται μόνο στο θέατρο αυτά. Γίνονται και στα σούπερ μάρκετ, γίνονται και στο δρόμο, γίνονται και στα υπουργεία και παντού. Εμένα με πόνεσε γιατί τέτοια τεράστια αναστήματα ηθοποιών δεν υπάρχουν εύκολα», είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Και η Βάσια Τρυφίλη υπέρ του ηθοποιού

Το πρωί της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα είχε αποκαλύψει ένα περιστατικό βίας για τον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε το εδώ) μίλησε για την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την είδηση του χωρισμού της και τον Πέτρο Φιλιππίδη και την απόφαση του δικαστηρίου.

«Είχα πει για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι τον αγαπώ πολύ και περιμένω να βγει να παίξω μαζί του και πέσανε να με φάνε. Εγώ στα πολύ μεγάλα ταλέντα είμαι αναρχικό είδος και τα συγχωρώ όλα.

Μία φορά είχε νευριάσει (ο Φιλιππίδης), χτύπαγε τις πόρτες και του είπα “μπράβο, με γεια, αγοράζουμε καινούργιες πόρτες;”. Έβλεπα στον Πέτρο ένα άκρως ερωτικό πλάσμα, είχε όλα τα εχέγγυα για να είναι ωραίος εραστής. Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επιστρέψει νικητής στο θέατρο. Ο κόσμος θα τον δεχθεί, οι συνάδελφοι μας δε ξέρω τι θα κάνουν γιατί είμαστε κάτι κουμάσια μερικοί».