Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν σου συγχωρεί ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις ούτε κοιμηθεί με τα αφεντικά ούτε...»

Κόλαφος η παρουσιάστρια!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν σου συγχωρεί ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις ούτε κοιμηθεί με τα αφεντικά ούτε...»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου το βράδυ της Κυριακής 12/3. Η παρουσιάστρια που ήταν να επιστρέψει στην τηλεόραση με νέα εκπομπή (δείτε γιατί ναυάγησε η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1), μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την τηλεόραση. Συγκεκριμένα, για τις πισώπλατες μαχαιριές αλλά και τα σχόλια που ακούγονται όταν μια γυναίκα κάνει επιτυχία.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου

«Σίγουρα έχω δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο. Υπάρχει κανείς που δεν έχει δεχθεί; Εννοείται, βέβαια. Μα ο χώρος μας είναι ένας χώρος αρκετά τοξικός και νομίζω πως οι μαχαιριές είναι καθημερινότητα», ανέφερε αρχικά για τις δυσκολίες του χώρου.

Όσον αφορά τα άσχημα σχόλια για τις επιτυχημένες γυναίκες: «Στον δικό μας χώρο είναι πιο άγρια η κατάσταση, δεν είναι μόνο τα φώτα. Γιατί δεν μπορεί ο άλλος να σου συγχωρήσει ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις ούτε κοιμηθεί με τα αφεντικά ούτε γλύψει κανέναν ούτε κάνοντας φατρίες μέσα στο κανάλι. Δεν στο συγχωρούν εύκολα αυτό, Θέμη. Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που έκανα τη δουλειά μου, την έκανα με αυτή την επιτυχία την καταγεγραμμένη όπως έχει πει η ιστορία και γυρνούσα στην οικογένεια μου. Δεν είχα ποτέ καμία εμπλοκή – διαπλοκή με κανένα ζητούμενο από αυτά που προανέφερα», είπε.

Και συνέχισε: «Αυτό δεν στο συγχωρούν εύκολα. Δεν το σκέφτομαι όμως καν, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτό. Βάζω τον χρόνο μου και την ενέργεια μου σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Κάνω delete κατευθείαν. Εντάξει, μέχρι που οι μαχαιριές γίνονται τόσο πολλές που βλέπεις μια αιμορραγία να σε εξουθενώνει και λες «φτάνει, μέχρι εδώ, φεύγω». Θέλω πάνω απ’ όλα να είμαι υγιής».

Όσα είπε για το τέλος του Πάμε Πακέτο

H παρουσιάστρια μίλησε επίσης για την προσωπική της ζωή, ωστόσο επικεντρώθηκε στην καριέρα της. Χαρακτηριστικά, στην απίστευτη επιτυχία που έκανε με τις εκπομπές Έχεις γράμμα και Πάμε Πακέτο. Μάλιστα, η δεύτερη σημείωνε ασύλληπτα νούμερα τηλεθέασης - δείτε εδώ.

Δείτε επίσης: Δεν έχει αλλάξει καθόλου - Έτσι είναι σήμερα ο «ταχυδρόμος» από το Πάμε Πακέτο

«Ήταν 14 σεζόν και μία πριν από αυτό, το Έχεις Γράμμα. Ήταν κι αυτό στον Alpha. Το πήρε ο ΑΝΤ1, παρέμεινε εκεί Έχεις Γράμμα και μετά εγώ δημιούργησα ένα καινούριο concept, το Πάμε Πακέτο, το οποίο κράτησε 14 χρόνια… Ήταν πολύ ωραίος κύκλος, δημιουργικός, αλλά οι άνθρωποι εξελισσόμαστε κι οι κύκλοι πρέπει να κλείνουν και να ανοίγουν καινούριοι, φωτεινοί, θετικοί ανάλογα με την δική μας εξέλιξη.

Με πόνεσε πολύ, όχι γιατί διέκοψα εγώ την σχέση μου με την επιτυχία -που κι αυτός είναι ένας πόνος γιατί μια δημόσια παραδοχή είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για να το παραλαμβάνεις κάθε μέρα επί 14 χρόνια- αλλά επειδή διακόπηκε μια σχέση και με την ευρύτερη οικογένεια, που εγώ ήμουν 17 χρόνια σε αυτό το κανάλι, κι η σχέση με αυτήν την ομάδα, η συνεργασία γιατί οι σχέσεις υπάρχουν», δήλωσε.