Δεν έχει αλλάξει καθόλου - Έτσι είναι σήμερα ο «ταχυδρόμος» από το Πάμε Πακέτο

Με τι ασχολείται πλέον;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δεν έχει αλλάξει καθόλου - Έτσι είναι σήμερα ο «ταχυδρόμος» από το Πάμε Πακέτο

Τον Πέτρο Γυφτόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Πάμε Πακέτο» όπου ήταν ο "ταχυδρόμος". Ο ίδιος μετά από αρκετό καιρό είχε πάρει την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα πριν από περίπου επτά χρόνια μαζί με τη σύντροφό του.

Έτσι λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι, ταξίδεψε μέχρι στην Αυστραλία ωστόσο πλέον αποφάσισαν να επιστρέψουν πίσω στα πάτρια εδάφη.

Μετά από αρκετά χρόνια, θέλησε να παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» όπου μίλησε για την καθημερινότητά του εκτός της τηλεόρασης. Μάλιστα, και η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε πει δημόσια το τελικό "τέλος" της από το συγκεκριμένο project.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Γυφτόπουλου

«Το να πάμε στην Αυστραλία ήταν μία πολύ απαιτητική διαδικασία, δύσκολη ψυχολογικά κυρίως. Περάσαμε επτά χρόνια με τη γυναίκα μου, μαζέψαμε εμπειρίες και αποφασίσαμε ότι είναι ο χρόνος να επιστρέψουμε. Είχαμε ξεκινήσει εκεί την οικογένεια και είπαμε να την ολοκληρώσουμε εδώ στην Ελλάδα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω τελειώσει χημικός μηχανικός και από τότε που έφυγα από το Πακέτο και την Ελλάδα δουλεύω πάνω στο αντικείμενο. Ορισμένες στιγμές μου λείπει η τηλεόραση και ιδιαίτερα η αγάπη του κόσμου».

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μου ζητήθηκε από άλλο κανάλι να κάνουμε το “Πάμε πακέτο”»

Το πρωί της Πέμπτης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που της έγινε από ένα κανάλι για να παρουσιάσει ξανά το Πάμε Πακέτο.

Η παρουσιάστρια είχε εξηγήσει σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό πως θα της φαινόταν περίεργο να δει ένα άλλο πρόσωπο να παρουσιάζει την εκπομπή, στην οποία έχει βάλει τη σφραγίδα της.

«Μου ζητήθηκε από άλλο κανάλι να κάνουμε το “Πάμε πακέτο”. Δεν νομίζω πως θα το ξανακάνω, το “Πακέτο” έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του. Είμαι ευτυχής που έκανα αυτή την εκπομπή, με τον τρόπο αυτό που έγινε και την απόδοση που είχε συναισθηματικά και αξιολογικά στη συνείδηση των ανθρώπων, νιώθω πολύ χαρούμενη γι’αυτό. Αν θα έκανα κάτι άλλο θα ήθελα να ήταν τελείως διαφορετικό», είπε και συνέχισε:

«Στο μέτρο που θα ήμουν χρήσιμο στον κόσμο να του μεταφέρων πληροφορίες και γνώση και θα τον βοηθούσα να κάνω τη ζωή του καλύτερη, θα με ενδιέφερε να το κάνω».