Στην Παναγιά της Τήνου για να προσευχηθούν Σχίζας και Παναγιώταρου - Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Το πρώτο κοινό τους ταξίδι μετά τις φήμες χωρισμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Επέστρεψε στην Ελλάδα την προηγούμενη Τρίτη κι από τότε οι κινήσεις του ήταν... πολλές μα κρυφές, όπως και οι δικές της! Ο Στάθης Σχίζας μετά τα όσα βίωσε στο Survivor All Star αλλά και τα όσα άκουσε για την σχέση του και την σύντροφό του έξω από το παιχνίδι, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποφάσισε να κινηθεί νομικά (δείτε εδώ σε ποιους και γιατί) και να κρατήσει μια απόσταση από τα social media, όπως και η - πλέον - επιχειρηματίας.

Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής 12/3 θέλησαν και οι δυο να μοιραστούν κάποια γαλήνια στιγμιότυπα από το κοινό τους ταξίδι στην Τήνο. Όπως θα δείτε και παρακάτω, το ζευγάρι επισκέφθηκε την Παναγιά της Τήνου και έκανε την παρουσία του στο νησί, όσο πιο διακριτική μπορούσε.

Οι κοινές αναρτήσεις Σχίζα & Παναγιώταρου

Σχίζας Παναγιώταρου

Σχίζας Παναγιώταρου

Σχίζας Παναγιώταρου

Είχαν πει ότι έπαιρνε περισσότερα από τους άλλους - Με πόσα λεφτά αποχώρησε από το Survivor All Star ο Στάθης Σχίζας

Πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι η συμμετοχή του είχε συζητηθεί αρκετά, και τότε κάποιοι καλοθελητές βιάστηκαν να πουν πως είχε κάνει διαφορετική οικονομική συμφωνία με την παραγωγή, σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες που είχαν το πλαφόν των 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Εκείνος, βέβαια, το διέψευσε στις κάμερες κατηγορηματικά...

Οπότε, με βάση τους γρήγορους υπολογισμούς μας και το δεδομένο πως ο Στάθης Σχίζας αμειβόταν 5.000 ευρώ την εβδομάδα, φέτος έφυγε έχοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό 45.000 ευρώ παραπάνω από ότι πριν!

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι την προηγούμενη σεζόν είχε βγει νικητής του παιχνιδιού και με βάση τα όσα είχαν διαρρεύσει τότε είχε κερδίσει συνολικά από το παιχνίδι 118.000 ευρώ.