Μπο: «Θα ήταν ντροπή να...» - Η αποκάλυψη του ράπερ για το J2US

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μπο: «Θα ήταν ντροπή να...» - Η αποκάλυψη του ράπερ για το J2US

Το πρωί της Κυριακής (12/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» βρέθηκε καλεσμένο ο Μπό. Ο γνωστός ράππερ μετά το αυτοκινητιστικό του ατύχημα (δείτε εδώ τον λόγο) μίλησε στην εκπομπή του OPEN, για όλους και για όλα.

Ο Μπό αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του J2US, την τραγωδία στα Τέμπη, αλλά και την επολογή του καναλιού, με τον Νίκο Κοκλώνη να μην προβληθεί το μουσικό show του ALPHA, λίγες μέρες μετά την σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στην κοιλάδα της Λάρισας, πουέχασαν την ζωή τους 57 συνάνθρωποι μας - δείτε εδώ την σοκαριστική μαρτυρία ενός επιβάτη στους Πρωταγωνιστές.

Οι δηλώσεις του Μπο για το J2US και την τραγωδία στα Τέμπη

«Ήταν πολύ λογικό να μη βγούμε, θα ήταν ντροπή. Εμείς κάνουμε ένα show εκεί, ένα πάρτι. Η ζωή συνεχίζεται, καλώς ή κακώς. Σίγουρα το μυαλό μας είναι κι εκεί, έγινε αυτό το συμβάν», είπε αρχικά ο Μπο.

Ο Μπο πρόσθεσε επίσης: «Εγώ γελάω πάρα πολύ στο J2US. Το ότι είμαι με την Εύη Δρούτσα στο J2US είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί σε αυτό το παιχνίδι».

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για το J2US και την τραγωδία στα Τέμπη

«Διανύοντας ημέρες πόνου και εθνικού πένθους μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τόσο άδικα και τόσο σκληρά τις ζωές συνανθρώπων μας, ανάμεσά τους τόσα νέα παιδιά που ξεκινούσαν με όνειρα τη ζωή τους, αποφασίσαμε πως αυτό το Σαββατόβραδο δεν θα το περάσουμε μαζί με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει» αναφέρει αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Αυτές τις στιγμές βαθιάς οδύνης μετά την ανείπωτη τραγωδία που μας έχει όλους συγκλονίσει, αποφασίσαμε το πάρτι μας στο J2US να “σιγήσει”, τιμώντας όσους δεν βρίσκονται πια κοντά μας».

Και καταλήγει ο Νίκος Κοκλώνης: « Κουράγιο και δύναμη στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους ανθρώπους, η σκέψη μου είναι μαζί τους».

Η ανακοίνωση του Νικου Κοκλώνη για το Just

Στην συνέχεια, με την σειρά του το κανάλι του Alpha, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram , την επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή του J2US.

Η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA για το J2US