«Μακριά από εμένα αυτά! Να σας πω συλλυπητήρια και να αποχωρήσετε να...» - Αμηχανία στο Πρωινό με τον Λιάγκα και αδερφό θύματος των Τεμπών

Τι συνέβη στον αέρα της του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μακριά από εμένα αυτά! Να σας πω συλλυπητήρια και να αποχωρήσετε να...» - Αμηχανία στο Πρωινό με τον Λιάγκα και αδερφό θύματος των Τεμπών

Ένα πολύ αμήχανο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του Πρωινού ΑΝΤ1, με αδερφός θύματος της τραγωδίας των Τεμπών. Βγήκε μέσω skype στην εκπομπή και θέλησε να αναφέρει το παράπονο του προς τα κανάλια που τον παίρνουν τηλέφωνο για να βγει να μιλήσει.

Ο παρουσιαστής ωστόσο, που δεν γνώριζε τι συμβαίνει, του είπε πως αν θέλει μπορεί να κλείσει, να κόψουν την επικοινωνία τους και να βγει σε άλλη εκπομπή.

Τι συνέβη στο Πρωινό με τον Λιάγκα και αδερφό θύματος

«Θέλω να πω στην αρχή ότι με έχετε ταλαιπωρήσει αφάνταστα μεταξύ 2-3 εκπομπών που είμαι αυτή τη στιγμή για το πού θα βγω πρώτος. Μου φαίνεται ότι δεν είναι η στιγμή αυτή να ψάχνουμε αποκλειστικότητες. Μακάρι να μην έχουμε ποτέ τέτοια αποκλειστικότητα», είπε ο Βαγγέλης Βλάχος με το που βγήκε στον αέρα του Πρωινού έχοντας δεχτεί πίεση από διάφορες εκπομπές.

Δείτε επίσης: «Όταν έφεραν το σώμα του στην Κύπρο και άνοιξα τη σακούλα...» - Τα σπαρακτικά λόγια του πατέρα του Κυπριανού!

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, έχοντας μείνει έκπληκτος εξήγησε πως δεν είχε καμία τέτοια πληροφορία και το γεγονός το ακούει πρώτη φορά. «Μου δίνεται τώρα μια πληροφορία την οποία εγώ δεν την ξέρω, την ακούω πρώτη φορά. Όταν λέτε σας έχω ταλαιπωρήσει, εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί σας», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον αδερφό του θύματος να ξεκαθαρίζει πως δεν μιλάει για τον ίδιο αλλά για τους συνεργάτες του.

«Αν δεν θέλετε να μιλήσετε δεν έχω κανένα θέμα. Δεν με γνωρίζετε και δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Πραγματικά, αν έχετε υποχρέωση να βγείτε σε άλλη εκπομπή, ειλικρινά μακριά από εμένα αυτά. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση… Να σας πω συλλυπητήρια και να αποχωρήσετε να βγείτε σε άλλη εκπομπή. Έχω πονέσει πάρα πολύ σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτή την ιστορία και αν δεν βγείτε εσείς θα βγει κάποιος άλλος να μιλήσει. Πραγματικά, μακριά από εμένα αυτό. Βγείτε αλλού αν έχετε υποχρέωση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας απαντώντας του.

Δείτε επίσης: «Κάθε βράδυ έχω εφιάλτες! Βλέπω συνέχεια την Ιφιγένεια! Είχε σπασμένο λαιμό...» - Συγκλονίζει ο 18χρονος Άγγελος!

Παρόλα αυτά, ο κ. Βαγγέλης Βλάχος μίλησε κανονικά στο Πρωινό για τον αδερφό του.