«Αλλάζουμε θέμα...» - Αμηχανία για τον Δημήτρη Σταρόβα όταν αποκαλύφθηκε στο Πρωινό η κρίση στη σχέση του με την σύντροφό του

«Όλα τα ζευγάρια περνούν...»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αλλάζουμε θέμα...» - Αμηχανία για τον Δημήτρη Σταρόβα όταν αποκαλύφθηκε στο Πρωινό η κρίση στη σχέση του με την σύντροφό του

Το πρωί της Δευτέρας (13/3) στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο ηθοποιός, που πρόσφατα μίλησε για τον πατέρα του (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε στην εκπομπη του ΑΝΤ1 για την προσωπική του ζωή.

Ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε λόγο για τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για την κρίση που περνάει με την σύντροφο του Αθηνά. Όλα αυτά φυσικά τα αποκάλυψη όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, εάν θα παντρευτεί επιτέλους.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα για την κρίση που περνά με την σύντροφο του, Αθηνά

«Θα παντρευτείς; Θα πέσει το κάστρο;» ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Δημήτρη Σταρόβα να απάντα αρχικά: «Θα παντρευτώ ή θα χωρίσω; Είμαστε επτά χρόνια μαζί».

«Είναι τα επτά χρόνια φαγούρα όμως τώρα. Τα πιστεύεις αυτά; Εγώ στα 7 χρόνια χώρισα, να ξέρεις. Δεν ήξερα… Ελπίζω για σένα να είναι πιο τυχερός ο αριθμός 7. Όντως περνάτε κρίση; Έβγαλα είδηση χωρίς να το ξέρω;» αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όλα τα ζευγάρια περνούν κρίση. Βέβαια… Αλλά αλλάζουμε θέμα» κατέληξε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Τα αστεία του Δημήτρη Σταρόβα στη σύντροφο του στον αέρα του Όλα γκουντ

Να υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή (10/4/2022) σε μια από τις προγραμματισμένες εκπομπές του Σκαι για το Σαββατοκύριακο είδαμε να συμβαίνει ένα τρομερό ευτράπελο στον αέρα του Όλα Γκουντ. Ο Δημήτρης Σταρόβας βρισκόταν, όπως πάντα στη θέση του στο πάνελ και ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπος με το τηλεφώνημα της συντρόφου του.

Ο ηθοποιός είχε τα γενέθλια του και έτσι η παραγωγή αποφάσισε να του κάνει μια ευχάριστη έκπληξη βγάζοντας στον αέρα ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Η γυναίκα μίλησε με τρυφερά αλλά και χιουμοριστικά λόγια και ο Σταρόβας το χάρηκε, αφού έχουμε καταλάβει πως αυτή είναι η φύση της σχέσης τους.

«Όχι Αννούλα, φρένο θα με λέτε πλέον, είναι το νέο μου όνομα. Η τούρτα του ήταν πολύ μικρή γιατί ήξερα ότι και σήμερα θα έχει τούρτα εκεί. Να φύγει από μπροστά του η τούρτα γρήγορα! Έφαγε αρκετή» είπε.

«Ο Δημήτρης είναι σαν να έχω 4 παιδιά στο σπίτι, το καθένα με άλλον χαρακτήρα. Πάω στο σχολείο και ξεκουράζομαι γιατί στο σπίτι έχω ένα παιδί πιο δύσκολο» είπε ενώ το ελάττωμά του όπως είπε είναι η ακαταστασία του. Όπως όμως είπε είναι ανοιχτό βιβλίο. «Στην αρχή είχα λίγο τον νου μου» είπε για το αν τον ζηλεύει.