«Αν θέλει η Σοφιάνα να τα βάλει με κάποιον, να τα βάλει με...» - Τα αιχμηρά σχόλια του Σοϊλέδη στην Αβραμάκη λόγω του Αντωνά

«Η παραγωγή η ίδια είναι αυτή που έδωσε το όνομα της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αν θέλει η Σοφιάνα να τα βάλει με κάποιον, να τα βάλει με...» - Τα αιχμηρά σχόλια του Σοϊλέδη στην Αβραμάκη λόγω του Αντωνά

Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή την συμμετοχή του στο J2US. Ο πρώην παίκτης του Survivor, ρωτήθηκε τόσο για το show, όσο και για το περιστατικό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Σοφιάννα Αβραμάκη και την σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Η νεαρή γυμνάστρια κατηγόρησε την Αντωνά, πως ήταν εκείνη που έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της στην αναφορά που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για μια υποτιθέμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο - δείτε εδώ τις δηλώσεις της.

Η απάντηση του Σοϊλέδη στην Αβραμάκη

«Θέλω να τοποθετηθώ εγώ πάνω σ’ αυτό. Θα ξεκινήσω από τη Σοφιάνα. Η Μαρία μιλάει συνεχώς με τη Σταματίνα. Αν η Σοφιάννα θέλει να τα βάλει με κάποιον, αυτός θα πρέπει να είναι η παραγωγή η οποία έβγαλε αυτό που είπε η Ευρυδίκη. Ακόμα και με το μπιπ, ακούγεται ένα “Σο”, οπότε δεν είναι ούτε η Στέλλα, ούτε η Σταυρούλα. Η παραγωγή η ίδια είναι αυτή που έδωσε το όνομα και αν θέλει να τα βάλει με κάποιον η Σοφιάνα, να τα βάλει με την παραγωγή» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Δεύτερον, και σημαντικότερο για μένα, είναι ότι θα πρέπει η Σοφιάνα να θυμηθεί, ότι η Μαρία αποτέλεσε μια ομπρέλα προστασίας τόσο για μένα όσο και για εκείνη με όλα αυτά που ακουγόντουσαν που ήταν απαράδεκτα και τραγικά, να πατάνε πάνω στη σχέση μου και να λένε κάτι ψευδές για εμένα όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι.

Εφόσον λοιπόν η Μαρία αποτέλεσε μια ομπρέλα προστασίας για τη Σοφιάνα και τους ανθρώπους της πίσω, οι οποίοι επικοινώνησαν εκείνη την περίοδο με τη Μαρία και της είπαν ότι την ευχαριστούν για τη στάση που κρατάει με όλο τον πόλεμο που δεχόταν... Την προστάτεψε που δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει γιατί ήξερε ποιον είναι ο Άρης και ότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα» πρόσθεσε.

To σχόλιο της Τσιμτσιλή για το εν λόγω ζήτημα

«Να πω λίγο κάτι γιατί με ενέπλεξε και εμένα η Σοφιάννα σε αυτό και όντως, της έστειλα μήνυμα. Εκείνη τη μέρα, μου ήρθε ένα μήνυμα, αλλά με τη Μαρία μιλάμε με μηνύματα έτσι κι αλλιώς και κάνουμε παρέα. Εγώ, είχα την εικόνα ότι είχε ακουστεί το όνομα από την παραγωγή με ένα μπιπ και δεν ακούστηκε μόνο το “Σ”. Ακούστηκε και λίγο το “ο”, οπότε κατάλαβα ότι η φωτιά ξεκίνησε με την προβολή του επεισοδίου.

Εγώ δεν το είπα το όνομα και ούτε με κατηγόρησε το κορίτσι. Και η Μαρία δε μου έστειλε γι’ αυτό, μου έστειλε γιατί μιλάμε γενικά και μου λέει πληροφορίες. Απ΄ότι κατάλαβα, το θέμα μεταξύ Μαρίας και Σοφιάννας έχει να κάνει γενικότερα με όλο αυτό που είχε δημιουργηθεί πέρυσι με τον Άρη. Δικαίως τότε η Μαρία είχε στεναχωρηθεί αλλά και τη Σοφιάννα την έμπλεξαν…».

«Επειδή δε μου αρέσουν καθόλου οι παρεξηγήσεις και θέλω να κλείνω θέματα και όχι να τα ανοίγω, σε ό,τι αφορά τη Σοφιάννα, επειδή μίλησαν και οι δημοσιογράφοι μας μαζί της, η Σοφιάννα δεν έχει στείλει κανένα εξώδικο στη Μαρία Αντωνά. Το εξώδικο που εννοούσε ήταν αυτό που έστειλε η Σταυρούλα στη Μαρία» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.