«Ο λόγος που αποχώρησε δεν ήταν...» - Η αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την "παραίτηση" του αρχισυντάκτη του Open Weekend

«Ακούστηκε ότι η ομάδα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο λόγος που αποχώρησε δεν ήταν...» - Η αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, εντόπισε το πρωί της Δευτέρας 13/3, στους δρόμους της Αθήνας με τον αμάξι του, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στο OPEN και συγκεκριμένα στο Open Weekend και πρόσφατα ειρωνεύτηκε την εκπομπή στην οποία και μίλησε τελικά (δείτε εδώ τι είπε).

Πρόσφατα, έγινε γνωστό πως αποχώρησε από την εκπομπή ο αρχισυντάκτης Χρήστος Αϊβαλιώτης, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να φουντώνουν φήμες για το κλίμα πίσω από τις κάμερες και την σχέση του με την Ελένη Τσολάκη (δείτε εδώ όλο το πραγματικό παρασκήνιο).

Η αποκάλυψη του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την αποχώρηση του αρχισυντάκτη από το Open Weekend

Ο δημοσιογράφος, λοιπόν, θέλησε να δώσει μερικές απαντήσεις σχετικά με το συμβάν και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, εξηγώντας ποιο ήταν το πρόβλημα που οδήγησε σε αυτή την απόφαση και ποιες είναι οι σχέσεις όλων όταν τα φώτα κλείνουν.

«Το κλίμα είναι μια χαρά στην εκπομπή. Είναι στενάχωρο αυτό που έγινε, αλλά προχωράμε. Όταν ένας βασικός συνεργάτης που έχει συμβάλει στην επιτυχία της εκπομπής σε παρατάει είναι πρόβλημα. Ο λόγος που αποχώρησε δεν ήταν η ενημερωτική εκπομπή που ήταν να βγάλουμε. Ο Χρήστος μάς είπε ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ακούστηκε ότι η ομάδα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην ενημέρωση. Η ομάδα μπορεί να κάνει τα πάντα. Μου φαίνεται τίμιο να λέει κάποιος ότι δεν μπορεί και να φεύγει, όσο και αν δεν είναι ωραίο να παρατάς μια ομάδα».