Τέμπη: «Τι δεν καταλαβαίνετε...» - Η ξεκάθαρη απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου για την απόφασή της να τραγουδήσει μετά την τραγωδία

Έκλεισε στόματα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Τι δεν καταλαβαίνετε...» - Η ξεκάθαρη απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου για την απόφασή της να τραγουδήσει μετά την τραγωδία

Από την ώρα που συνέβη η τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των δύο τρένων, δημιουργήθηκε μεγάλος "σάλος" σχετικά με την απόφαση μερικών τραγουδιστών, αλλά και άλλων καλλιτεχνών να τραγουδήσουν και να εμφανιστούν στη σκηνή, παρά την οδύνη και τον θρήνο που βιώνουν τόσες οικογένειες (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα και τον τρόπο που τους "ξεφτίλισε" όλους).

Ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους είναι και η Νατάσα Μποφίλιου, την οποία εντόπισε ο φακός της κάμερας του Super Κατερίνα έξω από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται και η ίδια προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το γεγονός και την απόφασή της αυτή.

Η απάντηση της Νατάσας Μποφίλιου για την απόφασή της να τραγουδήσει μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Ό,τι ήταν να πούμε, το είπαμε στην παράσταση και μπορεί να το πει και ο κόσμος που την παρακολούθησε εκείνο το βράδυ. Ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται. Τι δεν καταλαβαίνετε από τη λέξη ενσυναίσθηση; Ενσυναίσθηση. Επειδή ό,τι ήταν να γίνει, έγινε εδώ σε αυτόν τον χώρο και επειδή πάντα εμείς απαντάμε με αυτά που κάνουμε και με τη στάση της ζωής μας, ο καθένας μπορεί να το καταλάβει», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ενώ μαζί της εντοπίστηκε και ο Φοίβος Δεληβοριάς, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση σχετικά με αυτό.