Διαμαντής Καραναστάσης: «Είναι ένα πλάσμα...» - Η ερωτική εξομολόγηση του σκηνοθέτη για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Διαμαντής Καραναστάσης: «Είναι ένα πλάσμα...» - Η ερωτική εξομολόγηση του σκηνοθέτη για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Το μεσημέρι της Κυριακής (12/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Διαμαντή Καραναστάση. Ο γνωστός σκηνοθέτης, που πρόσφατα η σύντροφος του έκανε μια εξομολόγηση για τα ασιθήματα της προς αυτόν (δείτε την εδώ) μίλησε στην εκπομπή του ALPHA για όλους και για όλα.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης αναφέρθηκε στη σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον λόγο να τον αποκαλύπτει στον φακό του ALPHA.

Οι δηλώσεις του Διαμαντή Καραναστάση για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλούσα ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Η Ζωή είναι ένας ιδιοφυής άνθρωπος. Και για μένα είναι πολύ ενδιαφέρον που ένας ιδιοφυής άνθρωπος επιλέγει να έχουμε αυτή την ωραία σχέση εμπιστοσύνης και εξέλιξης. Είναι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος.

Υπάρχει βέβαια ένας δυναμισμός που μπορεί να βάλει κάτω 10 άντρες για πλάκα, που είναι πολύ γοητευτικό επίσης. Όποιος τη γνωρίζει υπεργοητεύεται από τη θεάρα, το χιούμορ και την πληθωρικότητά της. Φυσικά και έχει κανιβαλιστεί με ακραία επιθετικό τρόπο» κατέληξε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Λίγα λόγια για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

  • Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 8 Δεκεμβρίου 1976.
  • Δικηγόρος, μέλος των Δικηγορικών Συλλόγων Αθηνών και Νέας Υόρκης, ειδικευμένη στο Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές Ποινικό Δίκαιο, στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο και στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
  • Επικεφαλής της πρωτοβουλίας για την Ίδρυση της Πλεύσης Ελευθερίας (Απρίλιος 2016), ενός κόμματος-κινήματος, μέσα από την κοινωνία, με στόχο την απελευθέρωση από τα δεσμά του Μνημονίου, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και σεβασμό στα Δικαιώματα όλων.
  • Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων από τον Φεβρουάριο 2015 ως τον Σεπτέμβριο 2015, η νεότερη μέχρι σήμερα Πρόεδρος της Βουλής, η πρώτη Πρόεδρος Βουλής που προερχόταν από την Αριστερά.
  • Στις ευρωεκλογές 2009 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να είναι μέλος του κόμματος.
  • Ως μέλος της ELSA συμμετείχε στον Συνασπισμό Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, παρακολουθώντας τις εργασίες της Προπαρασκευαστικής Επιτροπής του Ο.Η.Ε. στη Νέα Υόρκη και το Διεθνές Διπλωματικό Συνέδριο στη Ρώμη, από όπου και έστειλε ως πρώτη ανταπόκριση την είδηση της ψήφισης του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.
  • Ήδη από το 1999 είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης ποινικού Δικαίου και των Νέων Ποινικολόγων, συμμετέχοντας με εισηγήσεις σε συνέδρια στις Συρακούσες, τον Νότο, το Τόκυο.