Έχει μεγαλώσει πολύ! Είναι πλέον 5 μηνών - Η φωτογραφία με το πρόσωπο της κόρης του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Τρυφερές οικογενειακές στιγμές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Instagram / Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πριν από πέντε μήνες έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η σύζυγός του, Ελένη, έφερε στον κόσμο την κόρη τους και η ζωή τους άλλαξε για πάντα. Μπορεί ο ίδιος να μη μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στα social media, όπως κάνουν πολλοί διάσημοι, ωστόσο όταν πρόκειται για το παιδί του, κάνει κάποιες εξαιρέσεις.

Ως περήφανος μπαμπάς, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία οικογενειακή φωτογραφία μαζί με την σύζυγο και την κόρη τους, δείχνοντας σε όλους το πρόσωπο της δεύτερης, με το κοινό του να "λιώνει" από την τρυφερότητα που εκπέμπουν οι τρεις τους (δείτε τον εδώ να ταϊζει τη μικρή).

Αυτό είναι το πρόσωπο της κόρης του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

«Ο σκοπός της ζωής», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος οικογένεια
Instagram / Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Οι πρώτες τους δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο

Η κάμερα του Open Weekend, τους "τσάκωσε" κατά την επιστροφή τους στο σπίτι και πραγματοποίησαν τις πρώτες τους δηλώσεις για το θαύμα που έζησαν.

«Συγκλονιστική εμπειρία. Κάναμε φυσιολογικό τοκετό. Δεν περίμενα ότι ο τοκετός είναι τόσο συγκλονιστικός. Όταν την αντικρίσαμε, τα συναισθήματα ήταν πάρα πολλά» εξομολογήθηκε η Ελένη Καρβελά.

Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται. Το έχουν ζήσει εκατομμύρια άνθρωποι στην ιστορία, αλλά όταν συμβαίνει σε εσένα, καταλαβαίνεις ότι είναι η πιο υψηλή και μεγάλη ώρα που μας έχει δώσει ο Θεός. Εύχομαι σε όλους αγάπη και χαρά» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τη σειρά του.

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά, αλλά αφήνουμε τα παλιά πίσω, τις δυσκολίες και τα αρνητικά. Έχουμε την κόρη μας αγκαλιά και προχωράμε. Ήδη ο Κωνσταντίνος έχει ξεκινήσει και με βοηθάει από την πρώτη κιόλας ημέρα», εξομολογήθηκε η νέα μανούλα.

«Η επαφή με το παιδί σου είναι κάτι το απερίγραπτο, το υπέροχο, το θαυμάσιο. Μοιάζει και στους δύο. Είναι Μπογδανοκαρβελίτσα. Κουκλάρα μάνα έκανε κουκλάρα κόρη».