Τα ''τσούγκρισαν'' Αλιμπέρτη και Παλιοσπύρου; Εξελίξεις με τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1

Τι συνέβη με τα δύο πρόσωπα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγο καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομα της Σοφίας Αλιμπέρτη, η οποία αν και έχει εγκαταλείψει τα τηλεοπτικά φαίνεται, πως πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την Πάρο και να επιστρέψει ξανά στο ''γυαλί''.

Ο λόγος για μια νέα εκπομπή, που θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 με το Dr. Oz, να είναι ένα talk show, το οποίο έχει ρίζες από την Αμερική και η θεματολογία του αφορά στην υγεία, στην ευεξία και στην ιατρική (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την τελική πρόβα της Αλιμπέρτη).

Εξελίξεις με την εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου σε εκπομπή με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Μαζί λοιπόν με το όνομα της Αλιμπέρτη είχε ακουστεί, πως στο πρόγραμμα θα είχε σημαντικό ρόλο και η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Μέσα ωστόσο από το ρεπορτάζ του Breakfast at star, τη Δευτέρα 13/3 έγινε γνωστό, πως μειώθηκαν ώρες στην Παλιοσπύρου από την αρχική της συμφωνία, με το πιο πιθανό σενάριο να αφορά στην αποχώρησή της.

Εκτός από την Αλιμπέρτη θα δούμε και τους...

Αν εξαιρέσουμε αυτές τις δύο γυναίκες, κανένας δεν έχει μιλήσει για τις αντρικές φιγούρες που θα βρίσκονται στο πλευρό τους. Επιβεβαιωμένο είναι, λοιπόν, πως στο κανάλι και στην παρέα του θα είναι ο Κωνσταντίνος Δέδες, ο οποίος κατάγεται από το Καπανδρίτι και είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου.

Σπούδασε Χειρουργός Οδοντίατρος και από το 2002 διατηρούσε το ιατρείο του στον Ωρωπό, ενώ τα τελευταία χρόνια δημιούργησε την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά. Είναι ενεργό μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ υπήρξε και ο οδοντίατρος των μεταμορφώσεων στη τηλεοπτική εκπομπή Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1 και πλέον ασχολείται και με τα κοινά του Δήμου Αθηνών.

Δεν θα είναι ο μόνος άντρας, όμως. Η παραγωγή έχει κλείσει και τον Αντώνη Ξένο, το αγαπημένο και γνωστό σε όλους ηθοποιό του "Εμείς κι εμείς".