Ταξίδι αστραπή για το ζεύγος - Το νησί που βρέθηκαν Μπόμπα & Τανιμανίδης για μια ημέρα

Φωτογραφίες από τα σοκάκια πιασμένοι χέρι χέρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
chrismpo - instagram
chrismpo - instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και παρά το γεγονός, πως έχουν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους εκείνοι εξακολουθούν να κάνουν πράγματα για να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους.

Έτσι λοιπόν συνεχίζουν να ταξιδεύουν μιας και αυτή ήταν μία αγαπημένη τους ασχολία πριν καλά καλά κάνουν παιδιά και έτσι η Χριστίνα τη Δευτέρα 13/3 αποκάλυψε μέσω instagram, πως εκείνη και ο Σάκης πήγαν για μία ημέρα στην Αντίπαρο (δείτε εδώ την αλλαγή, που έκανε η Χριστίνα στα μαλλιά της και την αντίδραση του Σάκη).

Το ταξίδι αστραπή του Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα

Μέσα λοιπόν από τη σειρά φωτογραφιών βλέπουμε το ζευγάρι να είναι χαλαρό και ανέμελο στα σοκάκια του νησιού, καθώς πιασμένοι χέρι χέρι έβλεπαν τις ομορφιές των Κυκλάδων.

«Camera roll from our one day trip to Antiparos», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της.

Η ερωτική εξομολόγηση του Σάκη Τανιμανίδη για τη Χριστίνα Μπόμπα

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 7/3 ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος αφού αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της Χριστίνας Μπόμπα για τα πικρόχολα και κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε μετά το βίντεο με τις κόρες τους στο αεροδρόμιο (δείτε εδώ την εξομολόγησή του), προχώρησε σε μία ερωτική εξομολόγηση για εκείνη, κάνοντας όλο το πλατό να κολλάει από τα "μέλια".

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος εξήγησε πως πρόκειται για την γυναίκα της ζωής του και γι' αυτό δεν του αρέσει να συζητά μαζί της για το παρελθόν τους, καθώς θεωρεί πως δεν ωφελεί πουθενά και κανέναν τους. Εξήγησε πως όλα είναι πολύ καλά μεταξύ τους και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί με τις κόρες τους, ενώ φαίνεται πως σύντομα θα δούμε και τρίτο παιδί.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε τον έρωτα της ζωής του: «Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου, “δεν έχω υπάρξει με άλλη”. Ποτέ! Γεννήθηκα για την Χριστίνα. Το λέω πάντα και στην Χριστίνα, εκείνη επιμένει και θέλει να μάθει για το παρελθόν μου. Εγώ δεν μπήκα ποτέ στον πειρασμό να την ρωτήσω και αλήθεια δε με ενδιαφέρει κιόλας. Οι άνθρωποι αλλάζουν και εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται από την στιγμή που με γνώρισε και μετά, όποτε το ποιος άνθρωπος ήταν παλιά δεν με ενδιαφέρει. Με την γυναίκα μου και την οικογένειά μας είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, περνάμε όμορφες οικογενειακές στιγμές και περνάμε τέλεια».