Φαίη Σκορδά: «Δεν έχω την άδεια να το μεταφέρω, αλλά θα το κάνω! Η Έλενα Παπαρίζου...»

H αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού μας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Δεν έχω την άδεια να το μεταφέρω, αλλά θα το κάνω! Η Έλενα Παπαρίζου...»

Σήμερα 14/3 στον αέρα του Πρωινού μας, η Φαίη Σκορδά με την ομάδα της συζητούσαν το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί μετά την τραγωδία στα Τέμπη, όταν το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τη λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους πολλοί τραγουδιστές εμφανίστηκαν κανονικά στις πίστες.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση που έκανε ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο οποίος θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που πήρε την απόφαση αυτή, με σκοπό να μην γίνουν παραπληροφορήσει και αρνητικά σχόλια.

Η αποκάλυψη της Σκορδά για την Παπαρίζου

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τραγούδησαν κανονικά ήταν και η Έλενα Παπαρίζου, για την οποία ωστόσο η Φαίη Σκορδά έκανε μια αποκάλυψη σχετικά στο πλατό της εκπομπής. Δεν ήξερε ωστόσο, αν έπρεπε να το πει δημόσια.

«Δεν έχω την άδεια να το μεταφέρω αλλά θα το κάνω. Η Έλενα Παπαρίζου, από την Πέμπτη, από πολύ νωρίς, επειδή το είχα συζητήσει μαζί της τηλεφωνικώς, ήταν αυτή που μου έλεγε ότι θα μιλήσει με τον επιχειρηματία και ότι θέλει να πάρει όλους τους επιχειρηματίες τηλέφωνο γιατί, δεν είναι σωστό να βγουν να τραγουδήσουν. Δεν αισθανόταν να βγει να τραγουδήσει. Ήταν από αυτές που επέμενε να μη βγουν ούτε το Σάββατο. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει κάτι» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Η στάση που κράτησε η Σκορδά απέναντι στους τραγουδιστές που τραγούδησαν κανονικά

«Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου το λέω, είναι το πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα. Γι’ αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά. Είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς… Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή, είναι ο τρόπος που το κάνεις, φαίνεται στα μάτια του άλλου, τελεία και αν προσβάλλεις.

Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Το πλαίσιο για μένα είναι του δελτίου. Τελείωσε. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό, και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί. Δεν είναι ωραίο, δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου. Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει.

Παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που πήγαν να τραγουδήσουν, λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει, αλλά λες και είναι κακιά γυναίκα και δεν στενοχωρέθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι… που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», είχε πει η Φαίη Σκορδά.