Πρωινό: «Μου κάνετε πλάκα τώρα; Αλήθεια λέτε;» - "Πάγωσε" ο Λιάγκας με πατέρα που έχασε το γιο του στα Τέμπη

«Δεν ξέρω τι να σας ρωτήσω, αλήθεια τώρα! Τι να σας πω τώρα; Τι ρωτάς τον άνθρωπο αυτό;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: «Μου κάνετε πλάκα τώρα; Αλήθεια λέτε;» -

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο Παύλος Ασλανίδης ο οποίος έχασε το γιο του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Ο άτυχος πατέρας ανεβαίνει το δικό του γολγοθά με την οικογένεια του να είναι βυθισμένη στο πένθος.

Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα του αποκάλυψε πως η κηδεία του γιου του ήταν η δεύτερη μέσα σε τέσσερις ημέρες, αφού είχε κηδέψει πρώτα τον πατέρα του. Μάλιστα, πριν δυο μήνες είχε χάσει και την μητέρα του.

Η τραγική ιστορία του άτυχου πατέρα που έχασε το γιο του στα Τέμπη

Όπως είπε τον γιο του τον κήδεψε στη Δράμα, τόπο καταγωγής τους όπου πριν μια εβδομάδα κήδεψε και τον πατέρα του.

«Ο τόπος καταγωγής είναι η Δράμα και εκεί πήγαμε τον Δημήτρη. Και πριν μία εβδομάδα είχα κηδέψει και τον πατέρα μου. Μέσα σε τέσσερις ημέρες και πριν δυο μήνες την μητέρα μου», είπε και τους σόκαρε όλους στο πλατό με τον Γιώργο Λιάγκα να χάνει τα λόγια του.

«Μου κάνετε πλάκα τώρα; Αλήθεια λέτε τώρα; Δεν ξέρω τι να σας ρωτήσω, αλήθεια τώρα! Τι να σας πω τώρα; Τι ρωτάς τον άνθρωπο αυτό;» είπε άφωνος ο παρουσιαστής.

«Τα αδέλφια του είναι ακόμα σε σοκ. Κοιμόταν και τα τρία σε ένα δωμάτιο, μεγάλωσαν μαζί. Περιμένουν τον αδελφό τους να γυρίσει. Η σύζυγος είναι κομμάτια, είναι μητέρα και για μία μητέρα είναι χειρότερο από έναν πατέρα», είπε στην συνέχεια ο κ. Ασλανίδης.

Δείτε επίσης: «Θα το συνειδητοποιήσουμε όταν θα πάρουμε τα άψυχα... τα υλικά» - Συγκινεί ο πατέρα των διδύμων που εξαϋλώθηκαν!

«Το λάθος ξεκίνησε από τον Επιθεωρητή...»

Λίγες ημέρες πριν, βγήκαν στην επιφάνεια μερικά ηχητικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες του σταθμάρχη πριν την μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη στις 28/2. Σε αυτά, ο ίδιος φαίνεται πως συνομιλεί με έναν άλλο άνδρα, ο οποίος είναι και αυτός σταθμάρχης και ακούγεται ξεκάθαρα πως οι δυο τους πετούσαν σεξιστικά υπονοούμενα μεταξύ τους, κάτι που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και πολλαπλές αρνητικές αντιδράσεις.

Το T-Live, λοιπόν, επικοινώνησε με τον δεύτερο εμπλεκόμενο και ο ίδιος την Δευτέρα 13/3 αποκάλυψε στον αέρα του ALPHA τι ήταν αυτά τα σχόλια που υπήρχαν στον διάλογό τους, μιλώντας αναλυτικά για το λάθος που έγινε, ρίχνοντας τις ευθύνες στον επιθεωρητή (δείτε εδώ ολόκληρη την κατάθεσή του).

«Αυτό έγινε πολλές φορές πριν το συμβάν. Πρέπει να είναι περίπου στις 18.00, 17.30 με 18.00. Είναι μία πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας. Επειδή δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό, τον γνωρίζω τον κύριο (…) και είναι μία πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας, όχι κάτι άλλο. Από σταθερό τηλέφωνο γίνεται, όχι από ασύρματο. Καλό δεν είναι να λέγονται, σωστό δεν είναι. Το ξεκαθαρίζω. Δεν είναι όμως άνθρωπος, όπως τον παρουσιάζουν.

Τον ξέρω προσωπικά τον κύριο (…) είναι και καλός και έμπειρος σταθμάρχης. Τώρα πώς έγινε όλο αυτό, είναι πάρα πολύ παράγοντες. Δυστυχώς έγινε όμως… Δυστυχώς… Δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα εν ώρα εργασίας», ανέφερε ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές.

«Το λάθος ξεκίνησε από τον Επιθεωρητή. Από εκεί ξεκινά όλο το λάθος. Κι εμείς έχουμε έξι καινούρια παιδιά. Και δεν υπάρχει προσωπικό βασικά. Είναι κάτι για το οποίο φωνάζουμε εδώ και χρόνια για το προσωπικό. Εμείς τους φωνάζουμε χρόνια τώρα “πάρτε προσωπικό, πάρτε προσωπικό”», πρόσθεσε έπειτα.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με την 23χρονη Εριέττα που δεν έχει εντοπιστεί - Πιθανό το σενάριο να απέμεινε μόνο η στάχτη της