«Πρέπει να υπάρξει μία σιωπή! Οικογένειες θρηνούν» - Χείμαρρος η Καινούργιου για την κόντρα με τον Πορτοσάλτε

«Αυτό και θα το κλείσω εδώ, δεν θέλω να ακούσω τίποτα επάνω σε αυτό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πρέπει να υπάρξει μία σιωπή! Οικογένειες θρηνούν» - Χείμαρρος η Καινούργιου για την κόντρα με τον Πορτοσάλτε

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην τηλεόραση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Άρη Πορτοσάλτε. Αφορμή οι δηλώσεις του δημοσιογράφου μετά την τραγωδία στα Τέμπη που άφησε πίσω της 57 νεκρούς και δεκάδες ανθρώπους με εφιάλτες.

«Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια του μετά το δυστύχημα που έφερε την οργή του κόσμου.

Ανάμεσα σε εκείνους λοιπόν που ξέσπασαν ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος αναφέρθηκε προς το πρόσωπο του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ με βαρύτατους χαρακτηρισμούς - δείτε εδώ.

Ο Άρης Πορτοσάλτε λοιπόν σήμερα 14/3 νωρίς το πρωί στην εκπομπή Σήμερα, απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου μετά το ξεμπρόστιασμα που του έκανε μετά την επικοινωνία που είχαν, αλλά και στον Ανδρέα Μικρούτσικο - δείτε την απάντηση του.

Η απάντηση της Καινούργιου στην όλη κόντρα με τον Πορτοσάλτε

Η Κατερίνα Καινούργιου, έχοντας δει τα όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε στον αέρα του ΣΚΑΙ λίγο πριν βγει στον αέρα το Super Κατερίνα, θέλησε να βάλει ένα τέλος στην όλη κατάσταση καθώς όπως ανέφερε αμαυρώνουν την τιμή και την μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν.

«Δεν θα αναφερθώ καθόλου στο χθεσινό και το έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί αυτά που έχω τουιτάρει… θεωρώ ότι με την αναπαραγωγή όλων αυτών των θεμάτων και γενικότερα αμαυρώνουμε λίγο ως πολύ την τιμή και τη μνήμη των ανθρώπων που έχουν χαθεί. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία σιωπή απ’ όλες τις πλευρές, ώστε να τιμήσουμε κι εμείς τις οικογένειες που αυτή τη στιγμή θρηνούν τα παιδιά τους. Αυτό και θα το κλείσω εδώ, δεν θέλω να ακούσω τίποτα επάνω σε αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.