«Τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε ή έχουμε αδυναμία να...» - Η απάντηση κόλαφος του Πορτοσάλτε σε Μικρούτσικο και Καινούργιου

«Οχι παραποίηση οχι στοχοποίηση, γιατί η παραποίηση προκαλεί στοχοποίηση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε ή έχουμε αδυναμία να...» - Η απάντηση κόλαφος του Πορτοσάλτε σε Μικρούτσικο και Καινούργιου

Μεγάλη οργή προκάλεσαν πρόσφατα κάποιες δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε σχετικά με την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη που άφησε πίσω της 57 νεκρούς, εκ των οποιών μια φοιτήτρα δεν έχουν καταφέρει να την ταυτοποιήσουν με πολλούς να μιλάνε για σταχτοποίηση.

Οι εν λόγω δηλώσεις μάλιστα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, έφεραν την οργισμένη απάντηση πατέρα που έχασε το γιο του στο δυστύχημα - δείτε εδώ τα λόγια του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν, έχοντας επιστρέψει χθες 13/3 στην εκπομπή Super Κατερίνα, θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του Άρη Πορτοσάλτε. Τα λόγια του ωστόσο, έβγαζαν οργή και ήταν πολύ αιχμηρά, αφού τον κατονόμασε μέχρι και ανεπίτρεπτο, ανυπόστατο και ανιστόρητο (δείτε το βίντεο και τα όσα είπε).

Ο Άρης Πορτοσάλτε μετά το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου, επικοινώνησε με την Κατερίνα Καινούργιου και την επίπληξε σχετικά με την κριτική που του ασκήθηκε και μίλησε με αγένεια προς το πρόσωπο του Μικρούτσικου, γεγονός που αποκάλυψε η παρουσιάστρια με μερικά tweets - δείτε τα εδώ.

Η απάντηση του Πορτοσάλτε σε Καινούργιου και Μικρούτσικο

Σήμερα 14/3 μέσα από την εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΙ, απάντησε και στους δυο συναδέλφους του, χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματα τους.

«Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα η βία. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω αυτό. Και έχουμε μια βία που εδράζεται πάνω στην παραποίηση. Αναμφίβολα υποδαυλίζεται αυτή η βία. Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, αλλά να προσπαθήσω να βάλω έναν κανόνα;

Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε. Το γεγονός οτι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa, δεν αστειεύομαι, στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω», ανέφερε αρχικά.

«Καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του. Ειναι αυτονόητο δικαίωμα», προσέθεσε σε εκείνο το σημείο ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Αρη Πορτοσάλτε να κλείνει το θέμα ως εξής: «Όχι παραποίηση όχι στοχοποίηση, γιατί η παραποίηση προκαλεί στοχοποίηση και αν ακόμη δεν θέλεις να στοχοποιήσεις εγώ δεν λέω ότι ξεκινάς με την πρόθεση να στοχοποιήσεις, αλλά όταν παραποιείς, δίνεις το έναυσμα σε αυτές τις κατηγορίες να στοχοποιήσουν», ολοκλήρωσε.