Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Έκανα μεταμόσχευση μαλλιών» - Η νέα του εικόνα

«Δεχόμουν μπούλινγκ γιατί μου έπεφταν τα μαλλιά μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Τρίτης (14/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο γνωστός παραγωγός και ηθοποιός, που πριν από λίγους μόνο μήνες παντρεύτηκε και ετοιμάζει κάτι στην τηλεόραση με την αγαπημένη του (δείτε εδώ τι) αποκάλυψη στην εκπομπή του ALPHA, την περιπέτεια με την υγεία του, που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό.

Ο λόγος για την ανδρογενή αλωπεκίαση, κάτι που τον έκανε να αποφασίσει, ώστε να προχωρήσει σε μεταμόσχευση μαλλιών.

Οι δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για το πρόβλημα υγείας του

«Δεχόμουν μπούλινγκ που έπεφταν τα μαλλιά μου από τα 30 μου, και τον τελευταίο καιρό σας κορόιδεψα λίγο, γιατί τον τελευταίο καιρό έβαζα spray, πούδρες και ότι υπήρχε έβαζα. Ξέρεις όλα αυτά τα, ξέρεις αισθάνομα πολύ περίργα γιατί πάντα αναγκαζόμουν να γίνω ένας άλλος και έβαζα τα κορίτσια να μου βάζουν πράγματα, μαύρε σκιές για να μπορώ να το κρύψω και εγώ», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Μου έλεγαν συνέχεια, και που είναι τα μαλλιά σου και που είναι τα μαλλιά σου και είχαν και μια τρύπα εδώ (δείχνοντας το κέντρο του κεφαλιού του). Η αλήθεια είναι ότι δεν πόνεσα καθόλου, πόνεσα μόνο όλα αυτά τα χρόνια που κρυβόμουνα».

Επιπλέον, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον γιατρό, που αντιμετωπίζει το πρόβλημα αυτό.

«Έφτασε η στιγμή να σας αποκαλύψω ένα μυστικό... τους τελευταίους μήνες η ανδρογενής αλωπεκία μου χτύπησε την πόρτα... λίγο το γονιδιακό, λίγο το άγχος, δυστυχώς έχασα τα μισά μου μαλλιά... εσείς βέβαια δεν το καταλάβατε γιατί προσπαθούσαμε να το κρύψουμε με σπρέι, πούδρες, ίνες, make up κλπ. Δοκίμασα τα πάντα, σαμπουάν, φάρμακα, γιατροσόφια αλλά τίποτα δεν λειτουργούσε.

Κάθε πρωί έβλεπα το μαξιλάρι μου γεμάτο με τα μαλλιά μου και ήμουν ράκος ψυχολογικά. Πίστεψα ότι θα μείνω στα 32 μου χωρίς μαλλιά μέχρι που γνώρισα τον σπουδαίο ιατρό δερματολόγο - χειρούργο δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο με τον οποίο προχωρήσαμε σε μεταμόσχευση μαλλιών στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αποφάσισα να γράψω δημόσια αυτό το μήνυμα για να πω σε όλους τους άντρες πως μπορούν πλέον να αποκαταστήσουν εύκολα και ανώδυνα την απώλεια των μαλλιών τους και να ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους. Το χειρουργείο τελείωσε. Η μεταμόσχευση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σε λίγους μήνες θα έχω ξανά τα πυκνά και υγιή μαλλιά που είχα κάποτε! Ευχαριστώ ολόψυχα τον γιατρό μου @drpapaggelopoulos_ioannis και την @hairtransplant.gr , την κορυφαία εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στην Αθήνα.

Ευχαριστώ και τη γυναίκα της ζωής μου @ilaeirazs που σε ακόμη μια δοκιμασία είναι δίπλα μου, με φροντίζει και μου κρατάει το χέρι», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο ηθοποιός.