«Εσύ εσώρουχο φοράς;» - Φανερά αμήχανη η Μπέττυ Μαγγίρα με την ερώτηση του Μακαλιά στον αέρα του OPEN

«Έτσι αποδομούν την κεντρική παρουσιάστρια που τόσο πολύ την αγαπάνε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εσύ εσώρουχο φοράς;» - Φανερά αμήχανη η Μπέττυ Μαγγίρα με την ερώτηση του Μακαλιά στον αέρα του OPEN

Η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίστηκε άλλο ένα πρωί στο κανάλι του OPEN μέσα από την εκπομπή της, Ποιος είναι πρωινιάτικα, και αυτή την φορά, Τρίτη 14/3, ήταν αρκετά ενθουσιασμένη λόγω του φορέματος που είχε επιλέξει για να βγει στον αέρα.

Με το που εμφανίστηκε, λοιπόν, ο Δημήτρης Μακαλιάς άρχισε να την σχολιάζει, αρχικά θετικά, αλλά με τον τρόπο που εξελίχθηκε η συζήτησή τους, η ατμόσφαιρα έγινε αρκετά αμήχανη, με την παρουσιάστρια να το ρίχνει στο γέλιο και να προσπαθεί να συνεχίσει στην κανονική ροή του προγράμματος.

Η ερώτηση του Μακαλιά που έφερε σε δύσκολη θέση της Μαγγίρα στον αέρα του OPEN

«Πανέμορφη, αστράφτεις ολόκληρη, μπήκες μέσα και θαμπωθήκαμε», της είπε ο ηθοποιός, με την παρουσιάστρια να ρωτάει με νόημα: «Αυτά τα λέτε για να σας πάρω και του χρόνου;», ενώ εκείνος της απάντησε ξανά τότε με χιούμορ: «Ποιος σου είπε ότι θέλουμε;», ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που της πετάει τέτοια υπονοούμενα (δείτε εδώ την "απειλή" του).

«Έτσι ξεκινάει η μέρα μου, αγαπητοί μου τηλεθεατές. Έτσι αποδομούν την κεντρική παρουσιάστρια που τόσο πολύ την αγαπάνε», σχολίασε γελώντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δείξε λίγο την αριστερή πλευρά (του φορέματος), είναι γυμνή σχεδόν. Επειδή στα Όσκαρ χθες έπαιξε πολύ γυμνό, πολλή διαφάνεια, μόνο εσώρουχο βλέπαμε σε πολλές γυναίκες. Πιστεύω ότι από εκεί εμπνεύστηκες υποσυνείδητα. Εσύ εσώρουχο φοράς;», της είπε τότε ο Δημήτρης Μακαλιάς, αφήνοντας την άναυδη.

«Παιδιά, τι λέει; Δεν είναι στα καλά του. Γιατί να μη φοράω; Αφού δε με είπες και ρολό κοτόπουλο, εντάξει, καλά θα πάει η μέρα», σχολίασε χαριτολογώντας η ίδια κλείνοντας τη συζήτηση.