Υπερπαραγωγή: «Ζωή μου, ψυχή μου, αναπνοή μου...» - Φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων του 5χρονου γιου της Οικονομάκου

Οι τρυφερές ευχές της περήφανης μανούλας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Παρόλο που η Αθηνά Οικονομάκου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και οι γιατροί είναι διχασμένοι (δείτε εδώ τι συνέβη), προνόησε και γιόρτασε τα γενέθλια του γιου της, Μάξιμου, λίγες ημέρες πριν, παρόλο που αυτά είναι σήμερα, Τρίτη 14/3.

Η ηθοποιός, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί στιγμιότυπα από το πάρτι που του ετοίμασε για τα 5α του γενέθλια με θέμα τον Super Mario, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντυπωσιάζοντας το κοινό της που την γέμισε με ευχές.

Είχε ξεχωριστά τραπεζάκια με χρώματα και μπαλόνια για τα μικρά παιδιά και δίπλα τους σε μεγάλο χώρο βρίσκονταν τα τραπέζια των γονιών και φίλων της, ενώ τα χρώματα που επικρατούσαν σε όλο τον στολισμό ήταν το μπλε, το πράσινο και το κόκκινο, ενώ και τα φαγητά είχαν σχήματα εμπνευσμένα από το γνωστό παιχνίδι.

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του 5χρονου γιου της Αθηνάς Οικονομάκου

«Ζωή μου, ψυχή μου, αναπνοή μου...Μαξιμάκο μου γλυκέ, άγγελέ μου να σε χαιρόμαστε!!!14 -3- 2023. Σ’ αγαπάω με όλη την δύναμη της ψυχής μου...», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η περήφανη μανούλα.

Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου πάρτι γιου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου γενέθλια γιου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου πάρτι γενεθλίων γιου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Όλη η αλήθεια για την κρίση στον γάμο της με τον Μιχόπουλο

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ίδια, προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις, φτάνοντας στο σημείο να μιλήσει και για την αλήθεια πίσω από τον γάμο της: «Κλείνουμε 5 χρόνια γάμου φέτος. Βέβαια περάσαμε κρίση, φυσικά. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Έβαζα τα όριά μου, έλεγα τα θέλω μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας.

Να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς. Δε γίνεται αλλιώς πια. Δεν ειναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό από τα ζευγάρια χωρίζουν, πολύ εύκολο τα παρατάνε. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση».