Ελένη Μενεγάκη: «Πάλι μπερδεύτηκε το όνομα Λιάγκα με Αρναούτογλου...» - Η ατάκα της παρουσιάστριας στον αέρα του MEGA

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Πάλι μπερδεύτηκε το όνομα Λιάγκα με Αρναούτογλου...» - Η ατάκα της παρουσιάστριας στον αέρα του MEGA

Από το πρωί της Τρίτης (14/3) είναι θέμα συζήτηση η Μαρία Κορινθίου και τα όσα είπε για το τηλέοπτικό της μέλλον στον ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τις δηλώσεις της). Φυσικά δεν δε γινόταν η Ελένη Μενεγάκη με την ομάδα της να μην το σχολιάσουν.

Εκτός, από την Μαρία Κορινθίου, ακούστηκαν και τα ονόματα άλλων δύο παρουσιαστών, αυτά του Γιώργου Λιάγκα ια του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ατάκα της Μενεγάκη για τους Λιάγκα και Αρναούτογλου

Η παρουσιάστρια δίνοντας πάσα για το θέμα, σχολίασε στην ομάδα της: «Άλλο να ρωτήσω… Τι έγινε με τη Μαρία Κορινθίου; Πάλι μπερδεύτηκε το όνομα Λιάγκας – Αρναούτογλου; Παιδιά συγγνώμη αλλά πια χαμογελάω με αυτό. Κάποιος σαν να θέλει να τους πειράξει λίγο, τους βάζει λίγο να ανανστατώνονται».

«Θα μπορούσε να είναι σειρά στο Netflix επτά επεισοδίων» είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η νέα αναφορά του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Γιώργο Λιάγκα

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το πρωί του Σαββάτου 25/2 ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση στα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 έριξε τα "καρφιά" του ακόμη μια φορά στο Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχετικά με την μελλοντική του πορεία σε πρωινή εκπομπή και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή που παρουσιάζει τώρα ο Γιώργος Λιάγκας. Μια πληροφορία, που αυτός δεν θα γνώριζε εάν δεν υπέγραφαν πρώτα (δείτε εδώ τα λόγια του).

Ο Λιάγκας, μάλιστα, στις τελευταίες του δηλώσεις είπε:

«Βάλτε λίγο Phil Collins. Κάποτε όταν έκανα ραδιόφωνο, ξεκινούσα με αυτό το τραγούδι κάθε μέρα την εκπομπή. Παλιά που άντεχα, τώρα δεν αντέχω. Απορώ με τον Γρηγόρη πώς τα αντέχει όλα. Θα μου πεις, ο Γρηγόρης δεν κάνει καθημερινή εκπομπή, γι’ αυτό κάνει καθημερινό ραδιόφωνο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής του Πρωινού αναφέρεται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Πρόσφατα, και με αφορμή τις δηλώσεις του οικοδεσπότη του The 2Night Show ότι θα έκανε πρωινή εκπομπή, αλλά όχι με τον τρόπο που την κάνει ο συνάδελφός του, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε: «Εγώ δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα θεωρήσει ότι του κάνω πάλι επίθεση και τον αγαπώ, αλλά θλίβομαι με αυτά που ακούω. Δεν το γνωρίζει το περιεχόμενο των εκπομπών, δεν βλέπει, του λένε κάποιοι, δεν έχει καταλάβει. Είναι σαν τον Γρηγόρη που βγαίνει και λέει θέλω να κάνω πρωινό χωρίς να βλέπει τι κάνουν οι άλλοι.

Είναι αστείο να το λέμε, δεν φταίνε τα πρωινάδικα, γιατί πλέον με την… του καθενός. Η πρωινή ζώνη στην τηλεόραση είναι μια ζώνη χαμηλότατης τηλεθέασης. Η ζώνη υψηλής τηλεθέασης είναι από τις ειδήσεις και μετά, εκεί που κάποτε έλαμπε και διακρινόταν δικαίως απόλυτα ο κ. Λάκης Λαζόπουλος. Εκεί υπάρχει τεράστια διείσδυση» -δείτε εδώ το βίντεο.

«Θα ξανάκανα πρωινό, δεν το έχω ακυρώσει αλλά δεν είναι της παρούσης. Μου αρέσει το πρωινό ξύπνημα, η πρωινή επικοινωνία! Εγώ δεν είμαι τηλεπαρουσιαστής, όχι δημοσιογράφος για να ασχοληθώ με την ενημέρωση. Έχουν περάσει 10-12 χρόνια, περιμέναμε να περάσει η κρίση, ο covid, δεν μπορώ να κάτσω να στεναχωριέμαι. Είπε ο Γιώργος πώς επειδή δεν βλέπω πρωινές εκπομπές δεν μπορώ να κάνω πρωινό; Για το λέει θα έχει τη δική του λογική.

Με τη Φαίη κάποια στιγμή που είχαμε συναντηθεί στο αεροδρόμιο κάναμε συζήτηση μεταξύ Τύρου και αχλαδιού εάν θα κάναμε μαζί εκπομπή αλλά ήταν στο πλαίσιο του χιούμορ! Το αποτέλεσμα κανείς δεν το ξέρει. Εγώ είμαι στον ΑΝΤ1, περιμένω να τελειώσει το The 2Night Show», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.