«Θεωρώ ανέντιμο να συζητάμε για...» - Ενοχλημένη η Ζήνα Κουτσελίνη μετά από ερώτηση δημοσιογράφων του MEGA

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θεωρώ ανέντιμο να συζητάμε για...» - Ενοχλημένη η Ζήνα Κουτσελίνη μετά από ερώτηση δημοσιογράφων του MEGA

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA, Mega Καλημέρα, συνάντησε την Ζήνα Κουτσελίνη, την Τρίτη 14/3 και η ίδια κλήθηκε να απαντήσει στους δημοσιογράφους σχετικά με τον τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά η συζήτηση δεν έληξε εκεί και κατέληξε να απαντά και για πολλούς ακόμη συναδέλφους της.

Έτσι, έφτασε στο σημείο να απαντά και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όμως, όταν την ρώτησαν για το ζεύγος Χατζίδου και Παύλου σχετικά με την παρουσίαση του Breakfast at Star και την δική τους πορεία στο κανάλι του STAR, ενοχλήθηκε και δεν δίστασε να το δείξει (δείτε την εδώ να ζητά συγγνώμη από τους τηλεθεατές για το λάθος της).

Η ενόχληση της Ζήνας Κουτσελίνη σε ερώτηση δημοσιογράφων

«Συζητάω πάντα μετά το Πάσχα για την επόμενη σεζόν. Φέτος είναι και νωρίς και για να μην αγχωθώ, μπορεί να συζητήσω και τον Μάιο. Θεωρώ ανέντιμο να συζητάμε από τον Φεβρουάριο για το τι θα γίνει του χρόνου για εκπομπές που είναι στον αέρα», είπε αρχικά για το δικό της μέλλον στο "γυαλί".

Όταν ρωτήθηκε για τους συναδέλφους της στην πρωινή ζώνη του σταθμού, σχετικά με το αν θα πρέπει να τους δοθεί ακόμα μία χρονιά: «Θεωρώ ανέντιμο να συζητάμε για ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που είναι στον αέρα και μάλιστα έχει να διανύσει τους καλύτερους μήνες».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το σενάριο να δούμε την επόμενη σεζόν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη, ανέφερε απλώς: «Εγώ θα υπενθυμίσω ότι στην εκπομπή του που είχα πάει καλεσμένη, είχα γράψει σε ένα χαρτάκι ποιους φοβάμαι να έχω απέναντί μου. Αυτά».