Open weekend: «Δεν είναι ακυβέρνητο καράβι η εκπομπή...» - Το ''καρφί'' της Φραγκάκη για την παραίτηση του αρχισυντάκτη της ομάδας

Με έντονο ύφος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Open weekend: «Δεν είναι ακυβέρνητο καράβι η εκπομπή...» - Το ''καρφί'' της Φραγκάκη για την παραίτηση του αρχισυντάκτη της ομάδας

Εν μέσω της τηλεοπτικής σεζόν -πριν από λίγες ημέρες - έγινε γνωστό, πως παραιτήθηκε ο αρχισυντάκτης του Open Weekend με την ομάδα της Ελένης Τσολάκη να μένει ουσιαστικά ξεκρέμαστη, καθώς ο ρόλος αυτός είναι πολύ βασικός και ας είναι πίσω από τις κάμερες.

Η είδηση αρχικά έγινε γνωστή από άλλη εκπομπή (δείτε εδώ αναλυτικά) και όχι από τον ίδιο ή από κάποιο μέλος του Open, ωστόσο σιγά σιγά βλέπουμε να ''σπάνε'' τη σιωπή τους συνεργάτες του αρχισυντάκτη.

Πιο αναλυτικά, η Μαρία Φραγκάκη - μέλος του πάνελ - παραχώρησε δηλώσεις την Τρίτη 14/3 στην κάμερα του Ποιος είναι πρωνιάτικα αποκαλύπτοντας, πως προχωράει από εδώ και στο εξής η ομάδα.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Φραγκάκη για την παραίτηση του αρχισυντάκτη από το Open Weekend

«Πάντα σε ξαφνιάζει, πάντα σε στεναχωρεί όταν γίνεται κάτι τέτοιο στα μέσα της σεζόν και μάλιστα αναπάντεχα. Έχουμε αρχισυντάκτη, δεν είναι ακυβέρνητο καράβι η εκπομπή. Δεν με αγχώνει κάτι.

Δεν ήμουν πιστή εγώ στο κοντό μαλλί. Πάντα το είχα μακρύ. Τα τελευταία δύο χρόνια, όμως, μου καλαρέσει και το έχω ευχαριστηθεί πολύ. Δεν επηρεάστηκα από την αδελφή μου, γιατί η Εύη το είχε πάντα κοντό και ήταν και η διαφορά μας. Τώρα εκείνη το έχει πιο κοντό», είπε η Εύη Φραγκάκη.

Αποκάλυψη "σεισμός" για την παραίτηση του αρχισυντάκτη της Ελένης Τσολάκη

Oι φήμες ήθελαν τον αρχισυντάκτη να έχει φύγει διότι δεν ήθελε να βρίσκεται στο συγκεκριμένο πλατό ή επειδή πλέον θα συνεργάζεται με άλλα πρόσωπα, εκείνος έδωσε την απάντησή του και απ' ότι φαίνεται όλο αυτό έγινε για το καλό της Ελένης Τσολάκη (δείτε εδώ την αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας).

«Επειδή ρώτησα, ένας άνθρωπος που διαφωνεί σε ένα θέμα αμιγώς ενημερωτικό δεν θα είχε και βοήθεια; Επειδή το έψαξα, θα γινόταν η εκπομπή με τον Μάνο Νιφλή και την Ελένη μπροστά και στο κοντρόλ θα ήταν άνθρωποι του Παναγιωτόπουλου, του διευθυντή ειδήσεων. Δηλαδή θα υπήρχε σίγουρα η στήριξη αυτή, απλώς δεν ήθελε ο συγκεκριμένος αρχισυντάκτης να γίνει η εκπομπή ενημερωτική. Από την άλλη υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει ήδη κλείσει σε μια άλλη εκπομπή», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Ο ίδιος λέει ότι το έκανε για να προστατέψει την παρουσιάστριά του», προσέθεσε έπειτα στο ρεπορτάζ ο Νίκος Γεωργιάδης.

Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφορούν προκύπτει μια εύλογη απορία που πλανάται στο Open και όχι μόνο, πώς προστατεύεται μία παρουσιάστρια όταν ο αρχισυντάκτης φεύγει 4 μήνες πριν από τη λήξη της σεζόν, και μάλιστα όταν η πορεία της εκπομπής είναι καλή.