Survivor all star: Απανωτά ''καρφιά'' από το Γιάννη Σπαλιάρα για το ριάλιτι επιβίωσης - «Αποφάσισα να...»

Μετά τη συμμετοχή του στο Survivor 1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Απανωτά ''καρφιά'' από το Γιάννη Σπαλιάρα για το ριάλιτι επιβίωσης - «Αποφάσισα να...»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ''πιάστηκε'' για μία ακόμη φορά από την κάμερα του Happy Day με το γνωστό μοντέλο να κάνει δηλώσεις, που προβλήθηκαν την Τρίτη 14/3 αναφορικά, με το πως βλέπει τις εξελίξεις του Survivor all star.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως το γνωστό μοντέλο είχε λάβει μέρος στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα πολλοί από τους συμπαίκτες του είναι ξανά στο φετινό παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν με βάση την εμπειρία του Σπαλιάρα και την άποψη του ως τηλεθεατής δε δίστασε να δηλώσει ανοιχτά, πως δεν του αρέσουν όσα βλέπει, καθώς και αυτός είναι ο λόγος, που κατά τη γνώμη του δεν σημειώνονται πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πως τα πήγε το επεισόδιο της Κυριακής 13/3).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα για το Survivor all star

«Δεν μου αρέσει το φετινό Survivor, δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και νομίζω, απ’ ότι βλέπω, ότι δεν το έχει αγκαλιάσει και ο κόσμος. Πάει μέτρια. Δεν θα έλεγα τυχερός, αλλά σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένος που αποφάσισα να μην πάω στο All Star», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Σπαλιάρας για τα ειδύλλια του Survivor All Star

Στο Happy Day του ALPHA εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 13/3 ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με το Survivor All Star, στο οποίο γίνεται "χαμός" σε κάθε επεισόδιο με τα προσωπικά και τις σχέσεις των διαγωνιζόμενων.

Ιδιαίτερα όσον αφορά το κομμάτι των δεσμεύσεων και των συντρόφων μέσα και έξω από το παιχνίδι, το διάσημο μοντέλο άφησε τα υπονοούμενά του με την ατάκα του, ξεμπροστιάζοντας όλους όσους βρέθηκαν στο παιχνίδι και στον Άγιο Δομίνικο, βγάζοντας προς τα έξω τι συμβαίνει στο σπίτι τους.

«Δεν περιμέναμε έτσι το Survivor, θυμίζει άλλο ριάλιτι, ερωτικού περιεχομένου. Love Island μάλλον. Κάτι παίχτηκε με την παραγωγή. Δεν έχει νόημα να μπω, δεν έχω καμία πρώην μέσα», είπε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.

Φυσικά, σύμφωνα με τα τελευταία νέα στο νησί, τα φώτα πέφτουν προς τον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου, με την διαμάχη τους μετά από την απιστία του πρώτου στη δεύτερη, να μην έχει τέλος (δείτε εδώ ποια παίκτρια χτύπησε τον Ιωαννίδη στα παρασκήνια).