«Ας μιλήσουμε για...» - Η αντίδραση της Γαίας Μερκούρη όταν την ρώτησαν για την πεθερά της, Ελένη Μενεγάκη

Τα σχόλια της εκπομπής Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ας μιλήσουμε για...» - Η αντίδραση της Γαίας Μερκούρη όταν την ρώτησαν για την πεθερά της, Ελένη Μενεγάκη

Η Γαία Μερκούρη και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, διατηρούν σχέση εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Το ζευγάρι δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα του και οι κοινές αναρτήσεις στα social media είναι σχεδόν καθημερινές.

Είναι δυο νέα παιδιά με όνειρα για το μέλλον που ζουν στο έπακρο τον έρωτα! Περνούν την ημέρα τους μαζί, κάνουν διακοπές στην Άνδρο, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου (δείτε φωτογραφίες), ενώ βγαίνουν και στο εξωτερικό.

Πολύ καλές σχέσεις έχει και ο ένας με τους γονείς του άλλου. Μάλιστα, με την Ελένη Μενεγάκη έχουν ταξιδέψει και μαζί. Την αποκάλυψη την είχε κάνει η ίδια η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αντίδραση της Γαίας Μερκούση σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη

Η Γαία Μερκούρη, έχει μπει ενεργά στο χώρο της μόδας. Την έχουμε δει να περπατά σε πασαρέλες, και χθες 14/3 βρέθηκε σε εκδήλωση γνωστού περιοδικού μόδας. Οι δημοσιογράφοι που την "τσάκωσαν" της έκαναν λοιπόν, ερωτήσεις και για την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά τον Άγγελο Λάτσιο, το νεαρό μοντέλο εξομολογήθηκε πως της μιλάει πολύ γλυκά και καθημερινά της λέει πόσο όμορφη είναι ακόμη και όταν η ίδια δεν νιώθει. Δημοσιογράφος ωστόσο, την ρώτησε και για την Ελένη Μενεγάκη. Την αντίδραση της δεν την περίμενε κανείς...

«Θέλω να μιλήσουμε για εμένα», απάντησε και το θέμα άλλαξε αμέσως!

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, η αντίδραση της σχολιάστηκε έντονα από την εκπομπή Happy Day του ALPHA, καθώς όπως είπαν ήταν πολύ περίεργη η απάντηση της. Όπως όμως ειπώθηκε, φαίνεται πως η Γαία είχε συζητήσει από πριν με την μητέρα της για το τι θα πει όταν έρθει η ερώτηση για την παρουσιάστρια του MEGA με σκοπό να μην δώσει τροφή για σχόλια.