«Και τώρα που με ρωτάς μου φαίνεται...» - Η πρώτη απάντηση της Χρυσικοπούλου για το διαζύγιο της μετά από 9 χρόνια γάμου

Η αντίδραση της on camera!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Και τώρα που με ρωτάς μου φαίνεται...» - Η πρώτη απάντηση της Χρυσικοπούλου για το διαζύγιο της μετά από 9 χρόνια γάμου

Ανάμεσα στις γυναίκες που χώρισαν μέσα στο 2022 (ανάμεσα στους και η Χριστίνα Κοντοβά) βρίσκεται και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη πήρε διαζύγιο από το σύζυγό της, έπειτα από 9 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών.

Μπορεί η είδηση του διαζυγίου της να έγινε γνωστό τον Νοέμβρη, ωστόσο η ίδια δεν είχε κάνει καμία αναφορά στο χωρισμό της. Μονάχα η παρουσιάστρια είχε "πετάξει" μια ατάκα στον αέρα του MEGA την οποία ωστόσο έδωσε αμέσως αφού κατάλαβε το λάθος της.

Η πρώτη δήλωση της Χρυσικοπούλου για το διαζύγιο της

Για πρώτη φορά λοιπόν, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου όταν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν σε κοσμική εκδήλωση, μίλησε για το τέλος του γάμου της, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες.

«Είμαι μία χαρά, δεδομένων των συνθηκών φυσικά. Δεν έχουν γίνει βεβιασμένες κινήσεις. Είμαι πολύ καλά γιατί είναι και τα παιδιά μου πολύ καλά. Δεν είμαι καθόλου σε φάση να το συζητήσω. Ακόμα και τώρα που με ρωτάς, μου φαίνεται περίεργη η ερώτηση γιατί είναι μία διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά.