Ερωτευμένος ο Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφός του

Καμία σχέση με τις ξανθιές πρώην του αλλά το ίδιο εντυπωσιακή!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ερωτευμένος ο Νίκος Οικονομόπουλος: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφός του

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι από τους καλλιτέχνες που θέλουν να κρατούν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα έχει καταφέρει. Από την τελευταία του - γνωστή τουλάχιστον σχέση - που ήταν αυτή με την Βίκυ Κάβουρα, δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα άλλο για τα προσωπικά του.

Τόσο καιρό απασχολούσε μονάχα με τη δουλειά και του και να νέα τραγούδια που βγάζει κατά καιρούς και μετράνε εκατομμύρια προβολές στις μουσικές διαδικτυακές πλατφόρμες.

Η νέα σύντροφος του Νίκου Οικονομόπουλου

Τους τελευταίους μήνες ωστόσο, ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει βρει και πάλι τον έρωτα. Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρφιά είναι καλλονή και εργάζεται ως μοντέλο. Μάλιστα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε video clip του.

Ο λόγος για την Ασημένια Καμτσή με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη!

Αυτό είναι το video clip που πρωταγωνιστεί

6 Ελληνίδες που είχαν σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Πρώτη ήταν η Χριστίνα Σάλτη με την οποία είχε ένα έντονο φλερτ ο τραγουδιστής όταν ήταν συμπαίκτες στο Dream Show στον Alpha.

Από τις πιο σοβαρές σχέσεις τους η οποία φαινόταν πως θα καταλήξει και στα σκαλιά της εκκλησίας, ήταν με την Ευαγγελία Αραβανή η οποία έληξε άδοξα, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν.

Ακόμα ένας μεγάλος έρωτας ήταν με την Βίκυ Κάβουρα. Η σχέση τους είχε κρατήσει περίπου 1,5 χρόνο, ενώ φήμες τους ήθελαν να επανασυνδέθηκαν τον χειμώνα του 2020, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Παράλληλα, από τη ζωή του όπως έχει κυκλοφορήσει, έχουν περάσει η χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ και η πρώην παίκτρια του GNTM, Σοφία Ζαχαριάδου.

Φήμες τον ήθελαν ζευγάρι και με την πρώην Ολυμπιονίκη, Φανή Χαλκιά, ωστόσο επίσης το γεγονός δεν είχε επιβεβαιωθεί ποτέ.