«Αναμπουμπούλα» στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή - Η εκπομπή που θα πάρει την θέση του 5x5

Αναταράξεις στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αναμπουμπούλα» στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή - Η εκπομπή που θα πάρει την θέση του 5x5

Εκτός ΑΝΤ1 βρίσκεται πια ο Μάρκος Σεφερλής, καθώς ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε πως πλέον ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής ανήκει στο δυναμικό του, με το κανάλι να ανακοινώνει την μεταγραφή του.

«Ο ΣΚΑΪ καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τον Μάρκο Σεφερλή. Ο Μάρκος Σεφερλής, ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς του, σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός, με θριαμβευτική πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, έρχεται στον ΣΚΑΪ για να μας χαρίσει απλόχερα το ταλέντο του. Ετοιμαστείτε για μια συνεργασία γεμάτη χαρά, θετική ενέργεια και πολλές εκπλήξεις», αναγράφει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα κενό στον ΑΝΤ1, καθώς το 5Χ5 που παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα υπάρχει, με το τηλεοπτικό κοινό να αναρωτιέται τι θα παίζει εκείνη την ώρα.

Την απάντηση λοιπόν την έδωσε το πρωί της Τετάρτης 15/03 ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η εκπομπή που θα πάρει την θέση του 5x5 στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή

«Όλο αυτό φέρνει ένα ντόμινο στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το οποίο πραγματικά στήνεται τώρα και δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Οι πρώτες πληροφορίες ωστόσο λένε ότι η “τρύπα” που θα δημιουργηθεί από το 5Χ5, θα καλυφθούν από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον “Εκατομμυριούχο”. Το 5Χ5 έπαιζε στις 5μιση το απόγευμα, σκέφτονται να μπει ο Εκατομμυριούχος, αλλά όχι απαραίτητα για την ώρα αυτή», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος -δείτε εδώ το πρώτο μήνυμα του Μάρκου Σεφερλή για την νέα τηλεοπτική του στέγη.