Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πρέπει να παλέψεις, πρέπει...» - Το "ευχαριστώ" στην μικρή νοσηλεύτρια, που ήταν δίπλα της συνέχεια

Η ανάρτηση της στα social media!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μια γυναίκα πρότυπο και σήμα κατατεθέν για τις γυναίκες όλου του κόσμου και όχι μόνο, με τα όσα πέρασε και κλήθηκε να αντιμετωπίσει είτε στην προσωπική ζωή της, είτε στα άπειρα χειρουργεία που έκανε μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Η ίδια είναι από τους πιο ενεργούς ανθρώπους ειδικά στον επαγγελματικό τηςτομέα, που ούτε στιγμή δεν αφήνει χωρίς να το εκμεταλευτεί και να κάνει κάτι νέο στην ζωή της, θέλοντας έστω και μέσα από αυτό να βοηθήσει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης: «Ακόμα παλεύω να...» - Μετά από πολλές επεμβάσεις: Ανατριχιάζει η εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Σε πρόσφατο συνέδριο που βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε συναντήσει μια από τις πολλές νοσηλεύτριες, η οποία την πρόσεχε και της είχε σταθεί περισσότερο από τον οποιονδήποτε και έτσι έκανε μι ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να την ευγνωμονήσει έστω και λίγο.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλαιοσπύρου με την μικρή νοσηλεύτρια

«Αυτό το μικρό κορίτσι, ως νοσηλεύτρια, με φρόντισε όταν νοσηλευόμουν. Έμπαινε στο δωμάτιο μου και με έβλεπε να κλαίω να είναι ένα χάλι και μου φώναζε: «πρέπει να παλέψεις, πρέπει να πατήσεις στα πόδια σου, να δώσεις μια και να σηκωθείς, μπορείς να το κάνεις», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.

Η ανάρτηση της Παλιοσπύρου με την μικρή νοσηλεύτρια

Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Παλιοσπύρου με τον τρόπο που φτιάχνονται οι ειδικές μάσκες

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά της αλλά λύνει και απορίες που ενδεχομένως έχουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Αυτή τη φορά ανέβασε βίντεο με την διαδικασία που δημιουργούν την ειδική μάσκα για το πρόσωπό της.

Να υπενθυμίσουμε ότι μια εβδομάδα μετά την δημιουργία του ιδρύματος της, ωστόσο, σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως γνωστή εταιρία αποχωρεί από το ίδρυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου, βγάζοντας μάλιστα ανακοίνωση με τους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση.

«H EnableGood βάσει συμβασιακής σχέσης υπήρξε σύμβουλος σύστασης, στρατηγικής και επικοινωνίας του συγκεκριμένου εγχειρήματος […] Η προσφορά των προαναφερθέντων υπηρεσιών από πλευράς EnableGood, δεν συμπεριελάμβαναν χρηματική αμοιβή, αλλά βασίζονταν στην επικοινωνία και προβολή του συγκεκριμένου έργου, αλλά και της διαδικασίας υλοποίησης του στο ευρύ κοινό από την κ. Ιωάννα Παλιοσπύρου, συμφωνηθέντα τα οποία δεν ολοκληρώθηκαν από πλευράς της», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, όπως έγινε γνωστό.

H Ελπίδα Βασιλειάδου Founder & CEO της EnableGood μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Πιστεύουμε στις αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες που τιμούν και επικοινωνούν σωστά το έργο μας, ειδικά όταν αυτό προσφέρεται αφιλοκερδώς και με αγάπη. Πιστεύουμε στην αξία του προσωπικού παραδείγματος, αλλά όταν αυτή διακυβεύεται, παύουμε να είμαστε συνοδοιπόροι».