«Ακόμα παλεύω να...» - Μετά από πολλές επεμβάσεις: Ανατριχιάζει η εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η συγκινητική ανάρτησή της στο instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μπορεί η Τρίτη 14/2 να ήταν μία ημέρα αφιερωμένη στους ερωτευμένους λόγω του Αγίου Βαλεντίνου και πολλοί διάσημοι και μη να έζησαν μοναδικές στιγμές γεμάτες χαμόγελα, τριαντάφυλλα, δώρα και γλυκά (δείτε εδώ πώς πέρασε την ημέρα της η Ελένη Φουρέιρα), ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά αυτού του νομίσματος, με τους ανθρώπους που είναι μόνοι και είτε γιόρτασαν με την παρέα τους είτε κλείστηκαν στον εαυτό τους και το έζησαν τελείως διαφορετικά.

Στην τελευταία κατηγορία φαίνεται πως ανήκει και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία παλεύει μετά από τόσες επεμβάσεις να αποδεχθεί την νέα της εικόνα. Το βράδυ εκείνης της ημέρας, λοιπόν, την βρήκε ξαπλωμένη στο σπίτι της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρου, με την ίδια να εξομολογείται με μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως προσπαθεί να αγαπήσει τον εαυτό της και αυτό είναι το μήνυμα που ήθελε να περάσει γενικότερα.

Το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά από τόσες επεμβάσεις

«Ακόμα παλεύω να αποδεχτώ τον νέο μου εαυτό.. Να αγαπήσω τον νέο μου εαυτό. Βοηθήστε το σώμα σας να παλέψει. Αγαπήστε πρώτα τον εαυτό σας! Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Χωρίς μακιγιάζ-χωρίς φίλτρα-πολλές πλαστικές επεμβάσεις», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που την παρακολουθεί και την στηρίζει όλο αυτό το διάστημα.

Ιωάννα Παλιοσπύρου πρόσωπο
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου

Συγκλονίζουν τα βίντεο με το πως φτιάχνονται οι μάσκες της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, είναι μια γυναίκα είδωλο για τον γυναικείο πληθυσμό, με τα όσα έχει περάσει για τα μάτια ενός άνδρα και στέκεται στα πόδια της χωρίς να διστάζει να παλέψει σε καθημερινή βάση και να μας δείξει τις σημαίνει θέληση και υπομονή.

Διαβάστε επίσης: Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Για άλλη μια φορά έδειξε την ψυχική δύναμη που έχει και δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες και βίντεο στον πορσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δείχνοντας αυτή τν φορά τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται οι ειδικές μάσκες για το πρόσωπο της.

Πλέον η podcaster, που είχε καλεσμένη της Έλενα Κρεμλίδου πριν από λίγο καιρό καλεσμένη και την σόκαρε με τα όσα της αποκάλυψε (δείτε εδώ τι είπε) έχει περάσει τον μεγάλο κίνδυνο και τις επίπονες διαδικασίες και απολαμβάνει την κάθε της ημέρα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά της αλλά λύνει και απορίες που ενδεχομένως έχουν οι διαδικτυακοί της φίλοι. Αυτή τη φορά ανέβασε βίντεο με την διαδικασία που δημιουργούν την ειδική μάσκα για το πρόσωπό της.