"Έλιωσε" όλο το Instagram - Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα με το νεογέννητο γιο της μέσα από το σπίτι της

Έτσι περνάει τις ημέρες της μετά την γέννα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/foureira
Instagram/foureira

Μια πολύ όμορφη και ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της διανύει η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια πριν μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Αλμπέρτο Μποτία και από την στιγμή εκείνη, είδε τα πάντα γύρω της να αλλάζουν.

Μπήκε στο νοσοκομείο στις 6 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας και γέννησε μετά από 9 ώρες, στις 3:20 το μεσημέρι. Ήταν απόλυτα συνεργάσιμη, είχε οδύνες και προχώρησε σε φυσιολογικό τοκετό. Το αγοράκι τους γεννήθηκε 2.900 κιλά περίπου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αλμπέρτο Μποτία ήταν μέσα την ώρα του τοκετού, κάτι που κάνει αυτή τη στιγμή, ακόμα πιο ιδιαίτερη και για τους δύο, ενώ όλα δείχνουν πως ο μπέμπης του μοιάζει πάρα πολύ.

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με το νεογέννητο γιο της

Λίγες ώρες μετά την γέννα της, είχε προκαλέσει τεράστια έκπληξη με την κίνηση της να δημοσιεύσει φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο όπου θήλαζε το γιο της. Πριν μερικά λεπτά ωστόσο έκανε ακόμη μια ανάρτηση.

Συγκεκριμένα στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σπίτι της με το χεράκι του μπέμπη της και έκανε το Instagram να "λιώσει", αφού από την αρχή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, οι θαυμαστές της περίμεναν πως και πως να έρθει στον κόσμο το παιδάκι της.

Ελένη Φουρέιρα παιδί

Ο μικρός είναι σκέτος γλύκας και εμείς γνωρίζουμε το όνομα που θα τους δώσουν οι γονείς του!

Παντρεύτηκαν με τον Αλμπέρτο Μποτία

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής, όχι απλά θα παντρευτούν, αλλά ήδη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης , έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα πιο κοντινά τους πρόσωπα, καθώς δεν ήθελαν να γίνει γνωστό το γεγονός.

Ως ζευγάρι θέλουν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να την προστατεύσουν.