Εκτάκτως στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Ανατριχιάζει η φωτογραφία με το χέρι της

Τι συνέβη κατά την έξοδο της για ποτό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Εκτάκτως στο νοσοκομείο οδηγήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου την περασμένη Τετάρτη, όταν κατά την έξοδο της για ποτό συνέβη κάτι που έπρεπε επειγόντως να δει ειδικός γιατρός.

Την είδηση έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία με το χέρι της που ανατριχιάζει.

Τι συνέβη και πήγε νοσοκομείο η Παλιοσπύρου

«Ήμουν έξω για ποτό και μετά από 2 ώρες περίπου άρχισα να νιώθω υγρό το μανίκι μου… Το χέρι μου έβγαζε αίμα και υγρά. Έφυγα και πήγα στο νοσοκομείο. Αυτό που βλέπετε είναι το μπράτσο μου και έχω βάλει διατατήρα από μέσα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Όπως ενημέρωσε στην συνέχεια, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Αμέσως μετά τις απαραίτητες διαδικασίες για το χέρι της γύρισε σπίτι της και στην καθημερινότητα της, όπως και στις συζητήσεις για εκπομπές σε μεγάλο κανάλι - δείτε ποιο.

Ιωάννα Παλιοσπύρου νοσοκομείο

Το κεφάλαιο προσωπική ζωή

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή όσον αφορά τον κόσμο των social media και δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Αυτό έχει δημιουργήσει μία οικειότητα με τον κόσμο που την παρακολουθεί, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να υπάρχουν αδιάκριτες ερωτήσεις για τα προσωπικά της.

Άρχισε, λοιπόν, η κατάσταση να ξεφεύγει και γι' αυτό θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, ξεσπώντας και ζητώντας από τους ακόλουθούς της να σταματήσουν να την ρωτούν αδιάκριτα πράγματα.

«Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρία έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή. Προφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεύτερον, θα πρέπει νομίζω, λίγο κάποιες στιγμές να αποφεύγουμε αυτή τη διαδικασία της κλειδαρότρυπας, που πολλές φορές μπαίνουμε σε αυτό το mood. Και εγώ μπαίνω, λόγω των social media, λόγω των διάφορων άρθρων που μπορεί να διαβάσουμε. Είναι κάτι το οποίο δεν μας προσφέρει κάτι, πολλές φορές δεν μας αφορά κιόλας. Οπότε, όπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για μένα. Άρα μη με ξαναρωτήσεις».

@ioannapaliospirou

Replying to @stefanakismanos #σχεση #αναπηρια #ζωη #αξια #fy #fyp #fypgreece #τικτοκ_ελλαδα

♬ Unstoppable (I put my armor on, show you how strong I am) - Sia