Ευχάριστα νέα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Σε συνεχείς συζητήσεις για εκπομπή σε μεγάλο κανάλι

Τη θέλουν πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανακοινώνει συνεχώς ευχάριστα νέα, που έχουν να κάνουν με τη ζωή της και παράλληλα τη βοήθεια, που μπορεί να προσφέρει και σε άλλα άτομα, καθώς όσο εκείνη κάνει κινήσεις για να βοηθήσει τον εαυτό της παράλληλα έχει δημιουργήσει το δικό της ίδρυμα.

Πρόκειται για το ''Ιωάννα Παλιοσπύρου Fundation'', το οποίο θα στηρίζει άτομα αντίστοιχα με εκείνη, που έχουν δεχτεί επίθεση ή υποφέρουν από κάποιο έγκαυμα και σίγουρα η Ιωάννα είναι πολύ ικανή να διευθύνει κάτι τέτοιο (δείτε την εδώ με μίνι κόκκινο φόρεμα).

«Το όραμα μου είναι αυτός ο οργανισμός να γίνει μια οικογένεια, όπου θα μπορεί ο κάθε εγκαυματίας να νιώσει ασφάλεια, να μπορεί να του δώσει ελπίδες και να του δείξει τους τρόπους, όπου θα μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του. Αυτήν την περίοδο νιώθω πολύ καλά και για σήμερα νιώθω συγκίνηση και ευθύνη, καθώς αναλαμβάνω κάτι πολύ σημαντικό και δεν το κάνω ελαφρά την καρδία», είχε η Παλιοσπύρου για το ίδρυμα της.

Φυσικά και η Παλιοσπύρου δε σταματάει εκεί, αφού είναι πολύ ανήσυχη και πάντα αναζητάει νέες ασχολίες με το podcast, που κάνει να είναι κάτι, που τη ταιριάζει και και κάνει με μεγάλη επιτυχία.

Και αφού λοιπόν το κομμάτι της έκθεσης της αρέσει και το κάνει με άνεση μέσα από το Χαμογέλα και πάλι και τη Reallife έγινε γνωστό, πως η γυναίκα μιλάει για σημαντικό ρόλο σε εκπομπή.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Πιο αναλυτικά πρόκειται για το Dr Oz ένα πρόγραμμα ιατρικού περιεχομένου, που κάνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό και πάνω από όλα ταιριάζει στην Παλιοσπύρου. Οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά και η Ιωάννα να είναι έτοιμη για συμφωνία.